Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadnád ha a fiad...

Hogy fogadnád ha a fiad közölné veled, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Az én fiam még csak 4 éves de úgy félek, hogy 10-15 év múlva elém áll és ezt mondja. Onnantól kezdve nem tudnék úgy nézni rá ahogy addig. Próbálok nem erre gondolni mert még a végén bevonzom de akkor is félek tőle hiszen tök normális családból származó normális emberekkel megtörténik és annyi ilyet lehet hallani. Én személy szerint undorodom a melegektől (bocsánat) és képtelen lennék ezt elviselni. Te mit tennél?
2013. aug. 12. 12:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
72%

4 évesen még jóformán azt se tudja mi van a lába közt.Ez normális.Nem kéne ilyeneken rágódnod

Mellesleg ha a z én fiam bejelentené hogy meleg, akkor még ha nehezemre is esik de elfogadnám mert akkoris az én fiam

2013. aug. 12. 13:00
 12/43 anonim válasza:
89%

a #9-es válaszoló vagyok és egyet értek a #8-assal.

Tényleg rossz apa az aki ezért kidobja a gyerekét...

Mert még ha gyilkosságért dobná ki az más azt még megérteném de arról hogy ő meleg még ő maga sem tehet.

Ez kb. olyan mintha azért dobná ki mert kék/barna/fekete/zöld szeme van...

2013. aug. 12. 13:00
 13/43 anonim ***** válasza:
96%

- apa meleg vagyok!

- KITAGADLAK!

- csak vicc volt, valójában megoltem anyádat.

- ejnye bejnye te gyerek!

2013. aug. 12. 13:01
 14/43 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjál fel a gondolkodással, mert hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 12. 13:02
 15/43 A kérdező kommentje:
Biztos szeretném ugyanúgy csak mindig az lenne bennem, hogy mit ronthattam el pedig tudom, hogy ez mindenkinek a magánügye, mindenki maga dönti el hogy melyik nemhez vonzódik. Engem se érdekeltek a lányok kb 10 éves koromig azt csak mondtam, hogy az a srác eldöntötte már kiskorában. Szerintem a bűnözés nevelés, családi minta kérdése, ez a másik dolog nem. Nyilván haragudnék rá ha ilyesmit csinálna de ez az én fejemben teljesen más. Azért ki nem tagadnám egyikért sem.
2013. aug. 12. 13:05
 16/43 anonim ***** válasza:
92%
Nem eldönti, hanem már a fogantatásának időpontjánál eldől a nemi identitása, egy hibás gén okozza.
2013. aug. 12. 13:07
 17/43 anonim válasza:
91%
A génektől függ az hogy valaki meleg-e vagy sem és nem a nevelésétől.
2013. aug. 12. 13:10
 18/43 anonim ***** válasza:
86%
kár hogy nem lányod van. Mert már most indokot keresel hogy undorodj a fiadtól.
2013. aug. 12. 13:11
 19/43 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, tudomásul vettem volna, és kész. Mondjuk nagy könnyebbség, hogy én nem vagyok homofób, alapvetően pont ugyanolyan embernek tekintem a homo-, bi-, meg heteroszexuálisokat.
2013. aug. 12. 13:21
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha normálisan van nevelve a gyerek akkor nem lesz meleg ugyanis a géneknek semmi köze hozzá. Ha feminin jellemvonásai vannak akkor lehet benne valami de alapjában nézve nincs köze a genetikához. Neveld becsületre, tisztességre és akkor nem lesz gond.
2013. aug. 12. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!