Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy ne korlátozzanak?

Mit tegyek hogy ne korlátozzanak?

Figyelt kérdés
Bár megbízható vagyok - időben érek haza, megteszem amit kérnek stb. - a szüleim mégis mindig minden lépésemről tudni akarnak, ezenkívül azt is megtiltják hogy járjak valakivel! 17/F
2013. aug. 12. 10:34
 1/2 _Jessy_ ***** válasza:
Csak féltenek. Próbáld leültetni őket kerek asztal négy sarkához, aztán megbeszélni a dolgokat.
2013. aug. 12. 13:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Megakadályozni nem tudod. Engem se engedett el anyám soha sehova. Barátnőm még szülinapi bulit is akart nekem csinálni , még ARRA SEM!!!! pedig 18 éves voltam.

Én egy ideig bírtam, aztán elegem lett. Jó kifogás volt, hogy szalagavatóra készültünk, így behazudtam néhány táncórával többet, matekkorrepetálást, stb... és így jártam el. Így lett az első barátom is. Másképp megbolondultam volna bezárva, bámulni a falakat. Pedig nem voltam se drogos se alkoholista, és nem kur.vultam. Mégis ilyen volt velem az anyám.

Jó érzés , hogy mára már ezt nem tudja megtenni, mert a férjemmel akkor megyünk jövünk amikor akarunk.

Ha lelépsz otthonról, függetlenedsz anyagilag, akkor majd jobb lesz. Nem hiszem , hogy változni fognak a szüleid.

Én nem akartam neki hazudni, de nem hagyott más lehetőséget. Amit az ilyen szülők csinálnak, az nem egészséges. Apáca meg nem akartam lenni anyám kedvéért sem.

Ha járni akarsz valakivel, miért kell a szüleid orrára kötni? Én sem tettem. Évekig! Magának köszönhette. Azóta sem javult a kapcsolatunk. Nem igazán beszélünk. Ha igen akkor is elmond minden szennynek, mennyire szar alak vagyok, rossz feleség és ilyenek....

27/N

2013. aug. 12. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!