Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit tennétek, ha a...

Szülők! Ti mit tennétek, ha a lányotoknak ilyen barátja lenne?

Figyelt kérdés

19 éves lányom van. 3 hónapja együtt van a barátjával. Sokkal boldogabb azóta. Viszont a párja 39 éves, holnap fogom látni élőben először. Eddig csak képeken láttam. Ki van varrva mind a két karja, a nyaka is és a lábai is, valamint fülbevalója is van.

A lányom szerint egyáltalán nem tükrözi a külseje az igazi énjét.

Jogosan félek? Mire számítsak?

2013. aug. 9. 23:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Ne legyél annyira felszínes, hogy egy embert a külseje alapján ítélsz meg, az emberek 99%-a ebbe a hibába esik a mai világban. A lányod szereti valamiért, szóval nem lehet rossz ember, ebből indulj ki.
2013. aug. 9. 23:13
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

En is anya vagyok, mivel a mi korosztályunkban nem volt "ennyire" ilyesmi én is félteném a lányomat, és a korkülönbség sem kicsi.

Egyébként nem tudsz mit tenni, de majd a lányod biztosan rá jön, hogy lehet nem is az "igazi",akit õ keres.

2013. aug. 9. 23:14
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nem a külseje miatt aggódnék, bár ha így néz ki, akkor biztos valami szabad szellem lehet. Inkább azért, mert 39 éves és az apja lehetne...
2013. aug. 9. 23:19
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy egy előző válaszoló is írja, nem a tetkói miatt kellene aggódni, hanem a kora miatt! Beszélgess erről a lányoddal, szépen, tiltani nem szabad semmit, mert rossz vége lenne, de azért nem a legideálisabb egy kapcsolat 20 év korkülönbséggel!
2013. aug. 9. 23:21
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább a kora miatt aggódnék, szerintem nincs közös jövője egy 19 és egy majd 40 éves férfinak aki már kiélte magát egész mást akar az már az élettől mint a lányod.
2013. aug. 9. 23:24
 6/15 anonim ***** válasza:
49%

Te a lány vagy ugye? Hát én az anyukád helyében biztos nagyon kiakadnák. A kinézete szinte érdektelen. Viszont a korkülönbség nagyon nagy, akár az apád is lehetne.

Viszont ha az anyukád okos (és miért ne lenne az), akkor tudja hogy minél jobban tiltakozik, annál jobban lök el magától a férfi karjaiba.

2013. aug. 9. 23:27
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

A lányod kapcsolatában neked, mint szülőnek az ő elégedettsége és boldogsága a fontos, vagy a tiéd? Ezen tessék picit gondolkodni.

Egy (2)lányos apuka

2013. aug. 9. 23:34
 8/15 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán milyen munkahelyen tolerálják ezt a megjelenést?
2013. aug. 9. 23:40
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

8.: A normálisaknál. Itt Németországban pl. a kutyát sem érdekli hogy nézel ki, ha dolgozol rendesen. Az én párom is agyon van tetoválva, tele van piercinggel, a haja is hosszú, mégis középvezető pozícióban van, mert amíg érti a dolgát, addig senkit nem érdekel hogy néz ki.

Egyébként Magyarországon is ismerek olyat, akinek az állából egy 5 centis hegyes, tüskés piercing áll ki, tetovált, kopasz, fültágítós és hivatalban dolgozik.

Talán nem a kinézet, hanem a belső alapján kellene ítélni.

Kérdező: én is inkább a korkülönbség miatt aggódnék, mert egy negyvenes már nem azt akarja az élettől, mint a tinilányod. Ha most nem is, de később valószínűleg komoly gondjaik lesznek emiatt, és inkább amiatt aggódnék, hogy hiába 'vesztegeti' az idejét rá, nem fog működni hosszútávon, és csak bánni fogja az elpazarolt fiatalságát.

2013. aug. 10. 00:56
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Inkább attól félj, hogy az apja lehetne a férfi.
2013. aug. 10. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!