Kérem segítsenek! Lányom (homoszexuális) kapcsolatban él, rokonokkal nem tudom tisztázni (bővebben lent), mi lenne a legjobb megoldás?
Kit 3rdekel a rokonság?!?!?!?
A lányod kell a legfontosabbnak lennie.
Én tojnék mindenkire és a lányom mellett állnék, ő a gyerekem, nem a rokonok!
Szerintem ebben az esetben az lenne a legjobb megoldás, ha a lányod egyedül menne el. Ideális esetben az lenne, hogy előtte be van jelentve a dolog, ls meg van mondva a rokonoknak, hogy még ha nem is tetszik nekik a dolog, ne a gonosz pletykálkodással legyenek elfoglalva, de a pletykás természetűek nyilván le fogják tojni, meg egyébként is, egy csomóan az esküvőt találják a legjobb alkalomnak arra, hogy mindenkit kipletykáljanak.
Ha a barátnőjével jön, akkor vagy hazudni kényszerül, vagy elmondja, vagy nem szól semmit, és amúgy is megindul a pletykaáradat. Jól nem tudtok belőle kijönni.
Szóval jöjjön a lányod egyedül az esküvőre. Akkor nem fogják kérdezgetni mellette, hogy és ez a nő melletted kicsoda-micsoda. A pletykás rokonokat meg el is kerülheti, és elterelheti a témát beszélgetéskor.
Most komolyan nem érzi senki a különbséget egy karácsony/szülinap/névnap/bármilyen családi összejövetel és egy esküvő között? Az előbbiek minden évben vannak, de a tesójának ha szerencséje van csak egy esküvője lesz. Pláne, hogy a kérdező úgy kezdi, a lánya 4 (!) éve mondta el nekik a dolgot. Miért pont a testvére esküvőjén kell ezt elmondani a rokonoknak? 4 éve volt rá, nehogy már nem volt erre jobb alaklom eddig.
Lehet lepontozni, mert gondolom megindokolni úgy sem tudja a lepontozó brigád, hogy miért PONT ekkor szeretne színt vallani és miért nem lehetett eddig, vagy ha már 4 évet kibírt a bejelentéssel, miért nem lehet ezután.
Azzal mit ront el, hogy megjelenik egy nővel? -.- Ilyen alapon kb. az is feltűnést keltene, ha féllábú és félkarú az illető, akkor az se menjen el, hisz nehogy már vele legyenek elfoglalva a menyasszony helyett...
Ha nem ott fogják egymás nyalni-falni a párjával, kinek mi köze hozzá?
De hát ki milyen értelmi szinten van. Ha a menyasszony vagy a vőlegény ilyenen parázik... (inkább az előbbire tippelek)
Engem konkrétan az sem érdekelne, ha egy travinak öltözött pasi parádézna a lagzimon, ha tudom, hogy ő így érzi jól magát. Viszont akinek ez böki a szemét, annak megmutatnám, merre lehet távozni a helyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!