Kérem segítsenek! Lányom (homoszexuális) kapcsolatban él, rokonokkal nem tudom tisztázni (bővebben lent), mi lenne a legjobb megoldás?
Azért szögezzük le, hogy ez egy valós probléma, és írhattok amit akartok, ez nem természetes. Persze születés óta stb. Ne értsetek félre, engem a sajátomon kívül senki szexuális beállítottsága nem érdekel, de könyörgöm. Minek szítani a feszültséget, minek kitenni egy családot ennek. Senkinek semmi köze hozzá, hogy otthon a hálószobában mit csinálnak, de az utcára társaságba nem való és kész.
Elhánynám magam, ha akár lány akár fiú előttem csókolózna, vagy összeölelkezve fennhangon hirdetné, hogy ő más.
Ha a gyerekem lenne más, akkor se tudnám elviselni a nyilvánosságot. Szeretném a fiamat ugyanúgy, de nem tartom jónak ami ezzel kapcsolatba megy.
Én megértem a kérdezőt, az aggályait, és azt is hogy nem szeretne ezzel a teherrel a nyakába itt maradni, míg a lánya a botrány kirobbantása után angolosan távozik, és fél év múlva jön haza.
A válaszom tehát annyi, hogy kérd meg a lányodat, hogy csak akkor menjen el, ha ezt a terhet nem pakolja rád, és tekintettel lesz a te érzéseidre. Te tekintettel vagy rá, mert elfogadod, de ez el is várod.
Amelyik ember odamegy az esküvőre, és a fiatal pár helyett azzal van elfoglalva, hogy úristen, Juliska egy nővel jött, és ezen csámcsog, annak megmutatnám, merre van az ajtó...
Az intoleráns emberek ellen más megoldás nincs, mintha nem vesznek róluk tudomást. Minél többször látják a lányodat a párjával, annál kevésbé fognak rajta megdöbbenni. Majd lesz más érdekes, amiről dumálhatnak...
A kedvükért felesleges titkolózni, vagy egyedül elmennie a lányodnak a tesója esküvőjére. Gondolom, a fiad szívesen látja a párjával együtt. Ha ez így van, onnantól tökmindegy a rokonság véleménye.
Ha az esküvőmre készülődnék, és a legjobb meleg barátom el akarná hozni az aktuális pasiját, gond nélkül rábólintanék. Sőt, meg se kéne kérdeznie, evidens lenne. Akinek meg nem tetszene, nincs ott keresnivalója. Pedig ő "csak" egy barát, nem a testvérem.
A fiad esküvője NEM arra lett kitalálva, hogy a lányod szépen kitálaljon. Nem értem ezt hogy gondolja egyáltalán, én tuti nem tenném ezt a testvéremmel, ez A PÁRRÓL SZÓL, nem pedig a családtagok titkainak felfedéséről.
Az egy dolog, hogy el kell fogadni meg minden, de legyne már benne annyi, hogy nem most borítja a bilit, eleve nem értem miért kell ezt külön bejelenteni mindenkinek.
Mondom ezt leszbikusként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!