A szüleim miért nem hisznek nekem?
Teljesen mindegy hány éves a kérdező. Én magam is látom a környezetemben, a munkahelyemen, hogy rengeteg felnőtt ember van aki rohadtul nem tudja beosztani a pénzét és tényleg állandóan nyavalyog, hogy ez nincs, az nincs. Én ilyenkor mindig csak azt szoktam mondani, hogy vannak nagyon fajin, magyar nyelvű, ingyenesen letölthető költségvetés kezelő programok, amivel gyönyörűen lehet vezetni a bevételeket, kiadásokat. És nagyon szépen meg mutatja, hogy mire mennyit költöttél egy hónapban, akár grafikont is mutatnak, így a hülye is látja, hogy miből kell visszább fognia magát.
Szóval lehet, hogy a kérdező gyerek, de a felnőttek meg hülyék és ehhez az egészhez tényleg sima általános iskolai matek kell csak. szóval én el tudom képzelni, hogy ebben az esetben a hiba nem a kérdezőnél keresendő. Persze, ahhoz hogy tényleges véleményt mondjon az ember jobban kellene ismerni az esetet.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!