Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem hisznek...

A szüleim miért nem hisznek nekem?

Figyelt kérdés
Mindig nyavalyognak, hogy nem marad pénz hónap végén. Ez nekem furcsa volt. Elkértem tőlük a számlákat, és papírokat, hogy mennyit keresnek. Excelben kiszámoltam mindent. Most inkább nem részletezem, hogy miket hogyan számoltam, mert telefonról írok. Úgy számoltam, hogy kitartson hónap végéig. Beleszámoltam mindent, amit csak tudtam. Én ezt megmutattam nekik, de hülyének néztek. Matekból mindig négyes-ötös voltam.
2013. aug. 4. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Mert mos életből kellett volna vizsgáznod.
2013. aug. 4. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Mert irigyek, hogy ők ezt eddig nem tudták.
2013. aug. 4. 21:22
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 Ezt most nem értem. :)

#2 Erre lennének?

2013. aug. 4. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Megdezhetem hogy hányéves vagy ? szerintem még fiatal néhány dologhoz..Elmondom neked midnent beleszámoltál lehet számlák, stb... te igy érzed. De sok kis apróság, minden számlát nem kértél el biztos vagyok , ha. pl egy mosogatót vettek meg vagy pl. 2 kiló húst stb... és elmondom neked, hogy két kiló hús 3000 forint legalább, és könnyen elcsúszhat a számitásod ily módon. Az élet nem excel tábla..
2013. aug. 4. 21:37
 5/12 A kérdező kommentje:
A számlák után megmaradt pénzből leszámoltam egy részt az egyéb dolgok kifizetésére, és a megmaradt részt pedig elosztottam 30 részre, és bőven kifér minden.
2013. aug. 4. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Mennyi az egyéb költség?
2013. aug. 4. 21:43
 7/12 A kérdező kommentje:

30 ezer forint.

16/F

2013. aug. 4. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem akkor sem szép, hogy hülyének nézik a kérdezőt amikor segíteni akar. Inkább át kellett volna nézniük az excel táblát és hozzáadni, ha kihagyott valamit, mert a költségek tervezése igenis segíthet abban, hogy jobban kijöjjenek. Most lehet jönni azzal, hogy mit tud egy gyerek erről, de akkor ki lehet arra használni az alkalmat, hogy tanítsanak neki egy kicsit a témáról, ha már érdeklődik iránta...
2013. aug. 4. 21:45
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm! :)
2013. aug. 4. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

furcsák az őseid, és eléggé fent hordják az orrukat. gondolom olyan magas végzettségük sem lehet ha nincs bennük ennyi alázat.

amikor én 20 éves fejjel a bankbetétekről meséltem a nagyszüleimnek, teljes érdeklődéssel hallgattak, és tanácsot is kértek, pedig már jóval 70 felett voltak és átéltek pár dolgot az életben, de volt bennük annyi belátóképesség, h vannak dolgok amikhez ők nem értenek úgy mint az, aki tanulta.

persze, nem fogják átadni a kassza kezelését a 16 éves gyereknek, de sztem sumákolnak valamin ha így úszik a pénz a kezeik közül...

2013. aug. 4. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!