Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kéne tennem? Ki vagyok...

Mit kéne tennem? Ki vagyok már készülve lelkileg.

Figyelt kérdés
Anyám bátyám ès én élünk együtt. Anyu 55 bátyám 18 én 13 éves vagyok. A testvèrem semmit nem segít itthon amit anya nem mindig torelál. Mindig arra ébredek hogy anyám üvöltözik bátyámmal. Amikor én szolok bátyámra hogy segitsen már valamit egyből hogy hagyjam békén ugy beszél velem mint egy kutyával meg dobál a papucsával és szid hogy dögoljek meg..én ezt már nem birom..a családom többi tagja teljesen normális. Csak anya ilyen. De milyen anya az olyan aki ilyet mond a gyerekének hogy dögölj meg..régen nagyon sokat vertvminket.
2013. aug. 4. 20:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 4. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!