Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Apám 1 éve folyama...

Mit tegyek? Apám 1 éve folyamatosan csalja édesanyámat. Öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Apám 1 éve folyamatosan csalja édesanyámat. Közben-közben kiderült, de mindig úgy volt, hogy befejezi a szutykos szeretőjével. Boldog párkapcsolatban élek, párom a támaszom is. Édesanyám a kisöcsém és egyéb szorult hátterek miatt nem tudja elhagyni apámat. Apámat már nem szeretem, minden hozzáfűződő érzést megölt bennem.Gyűlölök itthon és sokszor már gondolkoztam az öngyilkosságon is, egyedül a párom miatt nem tettem meg. Valami tanácsot könyörgöm!!!

2013. aug. 4. 19:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudod azért kell elmenni ügyvédhez, hogy elmondja a helyzetét, és hogy a vagyonból mennyi pénzhez juthat. Te látom itt te vagy a legokosabb :D
2013. aug. 4. 20:05
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
és édesanyádnak mivel lenne az jobb ha megölnéd magadat? mert ugye irtad h mellette állsz...
2013. aug. 4. 20:08
 13/32 A kérdező kommentje:
Ha elválnak szerinted jobb lesz? Nyomorogni egy albérletben, és minden fizetését arra költeni? És egyedül maradna.. Nem mindig ez a megoldás, és nem hiszem magam legokosabbnak. Látom, neked ez felettébb humoros.
2013. aug. 4. 20:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak nem lenne jobb, igazatok van. Elkeseredettségemben viszont nem tudok másra gondolni..
2013. aug. 4. 20:10
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Talán házasság szerződés van, arról hogy anyud semmit sem kap válás esetén? Ja nincs? Akkor a fele vagyon az övé, gondolom most is laknak valahol akkor azt eladni vagy apád kifizeti, vesz egy garzont belőle és kész. De sírni könnyebb, mint cselekedni! Nulla önbecsülés! Tudod, ki hagyná hogy folyamatosan csalják?!
2013. aug. 4. 20:10
 16/32 A kérdező kommentje:
Ki hagyná? Aki szereti 30 év után is..
2013. aug. 4. 20:12
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

Te figyelj te ennyire beteg vagy,hogy nem tudod önállósítani magad mások életétől?

Olyan,mintha mások helyett akarnál öngyilkos lenni te komplett ...!

És annyira ismerem a szitut,hogy utóbb kiderült apám kialakított egy másik családot is és féltestvérem is van.

De tudod kívülről képes voltam látni a szitut egy idő után,hogy mit nem kapott meg anyámban és,akárhogy is ,de a szeretővel kiegészítette azokat a hiányokat.

Azonkívül nem fogok a féltesómra támadni,mert van és ugyanolyan szenvedő alany.

A magad módján borzasztóan önző vagy.

2013. aug. 4. 20:13
 18/32 anonim válasza:
100%
Anyukádnak szerintem van elég baja most, azzal, hogy te öngyilkos lennél csak még több bajt okoznál neki, de ez a megcsalós dolog nem oldódna meg, szóval ilyesmi eszedbe ne jusson!
2013. aug. 4. 20:14
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
A szüleink életébe nem szólhatunk bele.Bírálni,kritizálni,milyen jogon? Egyébként ha anyukádnak ez így jó,akkor meg minek okoskodsz? Ha annyira rossz lenne,már változtatott volna rajta.
2013. aug. 4. 20:15
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Na arra válaszolsz, hogy van e házasság szerződés vagy miért nyomorogna anyud, ha vagyon felét megkapná? Amúgy ha annyira belemártod magad, akkor fogadd be!
2013. aug. 4. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!