Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti értitek ezt, nálatok van...

Ti értitek ezt, nálatok van ilyen?

Figyelt kérdés
Az édes anyámal rengeteget veszekedünk mostanában.MÁRMINT HA BESZÉLNI SZERETNÉK VELE le se tojja amit mondok teljesen a témámhoz összefüggéstelen válaszokat ad erröl gondolom hogy le se tolja amit mondok ha valamit rosszul csinálok vagy olyan zenét halgatok ami neki nem tetszik azzal is baja van eggyik nap pl dél elött azzért sír mert örül hogy vagyok neki dél után meg az baja van hogy ithon vgyok meg 1000 és 1000 ezer dolog.De ez most rendben van így mert lehet hogy én vagyok a hülye gyerek de tényleg lécci adjatok valami tanácsot mert ez így nagyon kellemetlen.Köszi.
2013. aug. 4. 12:06
 1/2 málna_ ***** válasza:
Esetleg klimax?
2013. aug. 4. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:
lehet
2013. aug. 5. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!