Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elítélendő az, ha valaki nem...

Elítélendő az, ha valaki nem szereti az édesanyját?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szomorú. Sajnálom azt, aki idáig eljutott.Nem ő a hibás, hanem az édesanyja. Ok: ROSSZ NEVELÉS. Az a gyermek, aki nem kapott okos szeretetet, és jó nevelést, eljut idáig?

Folytonos változásban élünk, nem adjuk át az értékeket, amik örök érvényűek. Elnyomják ezt a gyorsan terjedő, és rossz példák. Pedig csak a családi szeretet, összefogás óv meg mindenkit a bajtól.

2013. aug. 4. 08:39
 12/15 anonim válasza:
100%
Nem elítélendő. A szeretetért tenni kell. Ha szülök egy gyereket, nem várhatom el, hogy szeressen csak mert én szültem. Meg kell "dolgozni" a gyerekem szeretetéért. Ha elhanyagolom, sőt, esetleg bántalmazom, még jó, hogy nem fog szeretni.
2013. aug. 4. 13:18
 13/15 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem elitélendö!És ezt tapasztalatból mondom,mert engem ugy neveltek,hogy soha nem kaptam szeretetet,soha nem öleltek meg,soha nem dicsértek meg semmiért,szóval nagyon hidegek voltak hozzám,és igy soha nem tudod igazán szeretni öket!Mindig ök voltak a fontosak,én csak 2-ik személy voltam,nemis jó vissza gondolni a gyermekkoromra,és szerintem még sokan vannak igy,csak nem mondják el!Most már énis anya vagyok,és én else tudnám képzelni hogy egy nap ne öleljem meg a lányomat!Nagyon szeretem öt,és ezt mondom is neki!Viszont nekem soha nem mondták a szüleim,hogy szeretnek!!!Szerintem a nevelésen mulik minden!És ha valaki nem szereti az annyját,akkor ott a nevelésben volt a hiba!!!!!!
2013. aug. 9. 07:51
 14/15 KovA1963 ***** válasza:
46%

Nem feltétlenül elítélendő, de szánalomra méltó.

Szeretni jó.

Ha valaki nem tudja szeretni azt sem akit szeretnie kellene - az nagy veszteség.

Mindenki akit szeretsz nyereség, mindenki akit szerethetnél, de nem szeretsz: veszteség neked.

De vannak dolgok amelyekről, amelyekért, amelyek ellenében nem tehetsz.

Ami igazán fontos az ami rajtad áll - hogy a nem szeretésnek rajtad kívülálló oka van-e avagy saját fogyatékod.

Az embert nagyon megnyomoríthatják etekintetben a saját vágyai, elvárásai, hiúsága.

Hogy édesanyádat nem szereted az tünet.

Gyógyulnod kell-e avagy gyógyítanod - ez a kérdés.

2013. aug. 26. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Természetesen nem! Mindenkinek szíve joga azt szeretni akit akar, ha valaki nem szereti okkal teszi mert nem kapa meg a szükséges szeretet
2013. nov. 2. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!