Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hova mehetett anyukám? Pasija...

Hova mehetett anyukám? Pasija van?

Figyelt kérdés

A szüleim gyűlölik egymást, de nem válnak el, együtt élnek.

Apámnak is van valakije, ez tuti. Hallottam, amikor telefonálgatott vele többször is.

Anyám van, hogy hajnalig netezik, egyszer láttam, hogy valakivel chatelt. Jelenleg nincs munkája, de néha helyettesít egy másik asszisztensnőt az orvosiba.

Tegnap is mondta, hogy be kell mennie délután. Be is ment. Közben én rosszul lettem, nagyon görcsölt a hasam, bemásztam az orvosiba és nem anyukám volt ott az asszisztens! Márpedig annál az orvosnál helyettesít csak!

Nem szóltam neki.. Most ez mi???

2013. júl. 31. 21:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Igazából azt nem értem, hogy miért kell hülyének nézniük minket, gyerekeket! Apám úgy telefonál, hogy halljuk, ahogy szívem, meg édesem, meg de jó fogunk d*gni...
2013. júl. 31. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?:)

szerintem mivel az anyukád, nyugodtan rákérdezhetsz:)

2013. júl. 31. 21:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Úgyis hazudna.

Nálunk nem szokás beszélgetni a másikkal. :(

2013. júl. 31. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
De most azt sem várhatod, hogy odaálljanak, és azt mondják, drága gyermekem, félredugunk mind a ketten.Van mind a kettőnek valakije, ezt vagy elfogadod, vagy nem, de nem tudsz mit tenni.
2013. júl. 31. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem így, de igazán elmondhatnák!!
2013. júl. 31. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ok, de így is tudod, meg úgy is, akkor mi változna?Ha tudnád, akkor sem mondanák meg mikor kihez mennek, vagy hova
2013. júl. 31. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:

de végülis már vannak jelei , szóval már TUDOD.

nehéz lehet így velük élni, szerintem válás lesz előbb utóbb.

2013. júl. 31. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!