Nagyon félek, hogy anyukám nagyot fog bennem csalódni!?
Édesanyámnak nincs diplomája, mielőtt valaki azt hinné. És amikor én megszülettem a bátyja lakásában laktak, volt össz-vissz 10000ft-juk. Most saját vállalkozás, 2 autó, 3 szintes ház, 0 hitel.
Az meg, hogy majd én a gyerekemet miből nevelem fel, had legyen az én és a párom baja. Nem kioktatást kértem, nem azt, hogy tartsátok el helyettem a gyereket.
30 évvel ezelőtt nem annyit ért ám a 10 ezer mint ma.
Ennyire tudsz mindent, állj elé és mond el. Örökre úgysem titkolhatód el aztán gondol amit gondol, változtatni már nem tudsz rajta, halogatni meg nincs értelme.
Szegénykém :( együtt érzek veled..idővel lehet hogy elfogadja!
Ha terhes lennèk és elmondanám a szüleimnek szinte teljesen biztos hogy ők is kitagadnának meg amit leírtál..Kitartàs!!
Szegénykém, ez szörnyű. :( Sajnálom. Hihetetlenül szomorú, hogy édesanyád nem áll melléd.
Párod családja hogy áll hozzátok? Segít nektek, elfogadták, hogy hamarosan nagyszülők lesznek?
Boldog babavárást. Járj utána a különböző támogatásoknak, mert fősuli alatt is jár egy csomó. Menj be a suliba, és egyeztess velük, milyen lehetőségeid vannak, hogy minél kevesebbet kelljen halasztanod. Amíg gyesen vagy a kicsivel simán elvégzed a fősulit is.
Kisfiút vagy kislányt vártok?
A párom családja nagyon megértő, már várják a kisbabát. Próbálnak vigasztalni, de nagyon hiányzik anyu. Már utána jártam a támogatásoknak, szerencsére a fősulin is mindenki nagyon megértő volt. Igazából anyut kivéve mindenki várja a bébit. Kislány lesz, és Emmának fogják hívni.
Anyu "magyarázata" annyi, hogy szégyent hozok a családra, egy utolsó k.va vagyok, és teljesen elcsesztem az én és a "fattyam" életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!