Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim? :' (

Miért ilyenek a szüleim? :' (

Figyelt kérdés

Először is 12 éves vagyok és 176 cm és 50 kg.

Nagyon idegesít hogy szüleim állandóan azt mondják , hogy milyen sovány vagyok meg hogy egyek már stb stb. Viszont ha eszek egy falat főtt ételt vagy valamit is kihányom elkezdek öklendezni és nem bírom megenni. Ők ezt nem értik meg. Viszont ha gyümölcsöt kell ennem abból bármennyit megeszek.Még az lenne a kérdésem hogy ehhez a test magassághoz mennyi lenne az ideális testsúly?

2013. júl. 26. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Modellkedni még nem próbáltál? Nagyon különleges lehetsz... Pont az ilyeneket keresik modellügynökségek, mint amilyen Te vagy.
2013. júl. 26. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként próbáltál már velük beszélni a dologról?

Mármint nem megemlíteni,hanem leülni velük beszélgetni a dologról.

2013. júl. 26. 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Koma, nem tudom, en 180 vagyok 74 kilo, es engem is le szoktak sovanyozni, pedig elegge izmos vagyok. Lassan a 30-at verdesem alulrol, de ha hazamenyek anyu mindig tele akar tömni mindennel, mert en az o pici fia vagyok es maradok. Az anyukak ilyenek, ilyennek kell oket elfogadni! Tenyleg nem artana, ha hiznal egy kicsit, "rendelj" olyasmit amit szeretsz, es amit joizuen eszel. Az anyukak, nagymamak mindig örülnek, ha a picifiu, vagy az unoka joizuen es foleg sokat eszik, biztos szivesen foznek fogadravalot, persze csak ha nem vagy tul valogatos, mert az idegesito.
2013. júl. 26. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy férfinak teljesen más az ideális testsúly,mint 1 nőnek.Eleve egy nőnek máshová és máshogy jönnek fel a kilók.
2013. júl. 26. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

miket nem bírsz megenni?

torkod fáj? gyomrod? allergiád van?

ezt ki kell vizsgálni!!!

csak gyümölcsön nem biztos, hogy van lehetőséged élni.

2013. júl. 26. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb komoly problémáid lesznek ebből. Gasztroenterológiára vinnék, ha a lányom lennék. Főtt ételtől öklendezni nem normális dolog. Lehetsz sovány, az alapvetően nem baj,de nem lehet gyümölcsön felnőni, tinédzser korban rengeteg mindenre szüksége van a szervezetednek, ez nem csak hiúsági, de egészségügyi kérdés is. A szüleid nem szemétkednek, csak tudják, hogy ha gyümölcsön nősz fel, akkor problémáid lesznek a jövőben.
2013. júl. 26. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja no vagy? Az nem derült ki :)
2013. júl. 26. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Beszéld meg a szüleiddel és menjetek orvoshoz.

Nem normális,hogy kihányod a főtt ételt. Az egy dolog, hogy bizonyos dolgokat nem tudsz megenni (mondjuk mazsolát vagy gombát, amiktől sokan viszolyognak) vagy bármit. De ami veled történik az nem jó.

Sokat foglalkoztat a súlyod, a kalóriák és ilyesmik?

2013. júl. 26. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:

1! Attól hogy 176 cm és 50 kiló, az még nem elég a modellkedéshez...

Kérdező! Mióta van ez? Nem lehet a nagy meleg miatt? Csak azért mert ebben a dög időben én is csak gyümölcsöt tudok enni...

2013. júl. 26. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem muszáj főtt ételt enni, nyerset is lehet, csak akkor zöldség is legyen és olajos magvak.

Nyersétel Akadémiára rákereshetsz.

2013. júl. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!