Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermek lelki segélyvonal? Mi...

Gyermek lelki segélyvonal? Mi a telefonszámuk?

Figyelt kérdés
Gondok vannak otthon a szüleimmel meg ilyenek, és felakarom hívni ezt a gyermek segély vonalat ahol ingyen lehet beszélni. Úgy tudtam a 116 és a 111 a számuk de mindkettőre azt mondja: Rossz számot hívott... Szóval nem értem. Telenoros vagyok, és csak ennyit kell beírni hogy 116 vagy most mi?? Mert nekem nem jó...
2013. júl. 25. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)

2013. júl. 25. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
amit elfelejtettem írni:nem csak fizikai bántalmazás hanem lelki gondokkal is lehet őket keresni
2013. júl. 25. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
116 111 egyben. Ezt kell felhívni, ez a Kék vonal nevű gyermek lelkisegély-vonal. Éjjel nappal hívhatóak, bármiről lehet velük beszélni, akár névtelenül is. Teljesen ingyenes, még a számla sem fogja mutatni.
2013. júl. 25. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj, én is hasonló cipőben járok..
2013. júl. 25. 20:49
 5/7 dani900 ***** válasza:
2013. júl. 25. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Hívtam őket tegnap este, éjjel, és ma reggeé, összesen este 86-szor hívtam őke ma reggel pedig 35-ször. És soha ne vették fel, foglalt volt... mikor lehet őket elérni???o.o
2013. júl. 26. 06:46
 7/7 anonim válasza:

Nekem is írhatsz nyugodtan. Nekem is vannak ilyen gondjaim. A haverok is mindig nekem panaszkodnak. :D Tini-pszichológus lettem :)

Hátha jót tesz, hogy kibeszéled magadból a dolgot. Mivel úgy sem ismerjük egymást, ezért nincs miért szégyenkezned....

2013. júl. 28. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!