Volt aki már felhívta a telefonos lelki-segély szolgálatot? Segít valamit? Kik beszélnek hozzánk? Tapasztalatok?
Szerintem, unottak, közömbösek, és nem segítőkészek, csak odébb görgetik a probléma megoldását, és nem utolsó sorban, még irigység is érezhető, ha valaki valóban családi lelki problémával fordul hozzájuk.
És nem utolsó sorban, amikor a saját gyermekével kapcsolatos dolgok, problémájáról beszél, csak annyit éreztetnek, hogy a szülő, még egy mákszemnyi segítséget sem várjon el a gyermekeitől, és nem konkrét anyagiról beszélek.
Annak ellenére, hogy a szülő szerintem példásan, sőt erőn felül megadta a gyermekének a szeretetet, és nem utolsó sorban segítette a gyermekét.
De szinte, a segélyszolgálat, dettó úgy viselkedik a segélykérővel szemben, tehát, egy nagy kalap XXXX-az egész!
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
Tényleg az van, hogy attól függ melyik szolgálatot hívod, van ahol nagyon profik, van ahol meg életunt megkeseredett idegbetegek ügyelnek.
Engem felvettek ügyelni, képzettség nélkül 11 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!