Volt ki a Frontintól hízott? Már sok mindent kipróbáltam. Azt mondták ha nyugodt az ember jobban tudd enni. Nekem az étvággyal semmi bajom, de sajna azok a kg-ok nem akkarnak jönni. Tapasztalatok? 170/58L 25
Nálam pont fordítva jött le a dolog. 160X0,25 és mínusz 20 kiló egy hónap alatt. Akkor írt fel a doki helex1mg (majdnem ugyanaz) és megint 20 kiló le.
"Ha nyugodt az ember, jobban tud enni". A frontin alapjában véve nyugtató, de általában antidepresszánsok mellé szokták felírni, hogy valami balanszt tartson a mellékhatások között.
Szóval nyugodt nem lettem tőle, 5mg-tól felfelé kissé bódító hatás (olyan "lesz...tabletta" jellegű).
Így lettem 1 hónap alatt 175/107-175/83, majd 175/63!!!
Vigyázz vele. 170/58, szóval szerintem az semmi gond. Ha mégis úgy érzed, menj le dokihoz, egy részletes laborvizsgálatból kiderül, ha esetleg van valami. Egyébként meg genetika.
A gyógyszerismertetőben olvasható a mellékhatásoknál,hogy előfordulhat testtömeg index változás,vagyis akár hízás,akár fogyás.
Szerintem a szabad levegőn tett séta, futás jó étvágyat eredményez.
Én míg forontint szedtem fogytam 16 kilót (kb 4-6 hónap)
Mondjuk én azért, mert idegességemben tömtem magam, a frontintól meg nyugis lettem, és nem ettem, meg sokszor aludtam evés helyett.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!