Létezik ilyen ingyenesen hívható segélyvonal?
Figyelt kérdés
Ki szeretném önteni a lelkem valakinek a családommal kapcsolatban, de párom nem hallgat meg, barátnőmnek pedig rengeteg problémája van, most halt meg a nagypapája és a barátja is kidobta. Vannak olyan segélyvonalak, amelyeket ha felhívok, meghallgat valaki? Azt hiszem, tanácsokra nem is nagyon van szűkségem, csak ki akarom sírni magam valakinek.
Tudtok ilyen ingyenesen hívható segélyvonalat? (Budapest, III. kerületben lakom)
Köszönet mindenkinek!
19/L
2009. okt. 18. 22:21
1/9 anonim válasza:
Létezik olyan,hogy Lelkisegély szolgálat.Keresd meg a telefonkönyvben,de az egyházaknak is szokott ilyen szolgáltatásuk lenni.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
a telefonkönyv első oldalán a közérdekű számoknál van mindenféle problémára külön vonal. de amúgy minek van párod, ha nem jó semmire? :)
4/9 anonim válasza:
Azzal számolj, hogy gyakorlatilag majdnem elérhetetenek. Én egyszer nagyon megszívtam. Órákon át hivogattam őket hiába.
5/9 anonim válasza:
"de párom nem hallgat meg"
talán inkább olyat kéne keresned, aki meghallgat.
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Majd a későbbiekben is mindig ez lesz, hogy ha problémád van, akkor a lelki segélyt hívogatod?! Ha olyan párod lenne, aki meghallgat, akkor nem kéne minden féle segélyszámot hívogatnod. Egy jó pár nem csak arra van, hogy ne aludjunk egyedül éjszaka. Kívánom, hogy oldódjon meg a problémád.
7/9 anonim válasza:
Szia, én szivesen meghallgatlak. Megadjam a számom?
8/9 anonim válasza:
Énis szivesen dumálnék veled.19/F
9/9 anonim válasza:
A miénk például ilyen, szelence@hotmail.com az msn cím, ha van mikrofonod, ez is megfelelő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!