Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a férfiak...

Miért van az, hogy a férfiak nem képesek kilépni a gyerek szerepből a szülőkkel szemben?

Figyelt kérdés
én nő vagyok, sokszor kezeltek otthon gyerekként, hol aranyosan, hol pedig már idegesítően. Amikor már nevetségesnek tartottam, akkor jól kioktattam anyámat is meg apámat is. Ezt párszor eljátszottam, ha szégyen, ha nem. Ha ő nem tisztel meg, hogy felnőttnek néz 25 évesen, saját háztartással, akkor én se tisztelem abban a pillanatban. Viszont a férfiakon mindig csak azt látom, hogy nem akarnak változtatni ezen. Ráhagynak mindent az anyjukra, és hallgatják a tanácsokat, pedig ha a kezdetektől tisztázták volna a játékszabályokat, akkor világos lenne, hogy a 30 éves fiára nem neki kell vasalni és főznie.
2013. júl. 25. 19:53
1 2
 11/14 kovpet ***** válasza:

Szerintem te nem ismersz engem.

Meg sok(tíz)ezer férfitársam.

2013. júl. 25. 22:01
 12/14 dani900 ***** válasza:
100%
Azért én egyet értek a kérdezővel, a férfiak általában nagyobb számban maradnak ilyen anyuci kisfiai, mint a nők apuci kislányai. Persze, akinek nem inge, nem veszi magára, én sem hagyom, hogy bármiben döntsenek helyettem, vagy beleszóljanak az életembe, de nagyon sokan igen, ismerősi körből is, amég nincsenek otthon, alfahímek, aztán, amikor meg telefonál anyu, akkor meg kuss mindenkinek, nehogy kiderüljön, hogy legurított néhány sört (20-25 évesek).
2013. júl. 25. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdező valós problémát feszeget. Intelligencia és neveltetés kérdése.
2013. júl. 26. 06:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy a nők folyamatosan az anyósukat szidják? Mennyire érdekes, hogy ebben az országban mindenkinek az anyósa a h.lye és ennyi tökéletes, okos, ügyes feleség van..
2013. júl. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!