NEm értem és nem tudom mit tehetnék még. (? )
Ma bejelentette apu hogy elmennek Erdélybe nyaralni anyuval és tesómmal...ami eléggé szíven ütött mert imádom Erdélyt és engem nem visznek mert vigyázni kell a házra....lehet én vagyok túl érzékeny de valamiért nem foglalkoznak velem a szüleim...anyu nem visz el bevásárolni,vagy fagyizni vagy akár sétálni semmit..Apu engem nem visz el aratni se traktorozni de még gyerekkoromba se vitt el...de tesómat mindig viszik engem meg itt hagynak :'(tudják jól hogy imádom Debrecen és tesóm és anyu fogta magát és csak úgy elmentek vásárolni és sétálni engem meg itthon hagytak,ha nem mosom ki a ruhát akkor le vagyok baszva,ha nincs kitakarítva le vagyok baszva,ha nem veszek kaját akkor is levagyok baszva...de a testvéremtől ezt nem várják el..ő konkrétan semmit nem csinál...pl:ha megtelik a kuka akkor mellé dobja a szemetet....és ez csak néhány dolog a sok közül...nem tudom mit tehetnék....mindig kitakarítok.sokat segítek bármit megteszek a szüleimért hogy ne nekik kelljen csinálni...próbálok beszélgetni velük,de nem is érdekli őket...annyira szomorú vagyok....holnap lesz a születésnapom és ma bejelentik hogy elmennek nélkülem nyaralni..oda ahova én mindig szerettem volna menni....már nem tudom mit tehetnék és már a feladás szélén vagyok hogy mélyebb kapcsolatom legyen a szüleimmel...nem vagyok a beszédek embere lelkizni meg főleg nem szeretek de ez most kijött....ha tudtok nekem segíteni akkor talán lehetne egy szép családi életem....
23/L oroszlán
miért írtad oda a korod mellé hogy "oroszlán" A horoszkóp ennyire számít?? Mert ha igen akkor jobb ha tudod az oroszlán horoszkóp jegyűek a legrosszabbak minden értelemben (tudom a volt férjem és a fiam is az)
De ez nem lényeges. A lényeg az hogy 23 éves felnőtt nő vagy. Teljesen normális az hogyha a szülők már nem a felnőtt gyerekükkel akarnak nyaralni menni. Nekem a fiam 21 éves de ő sem akar már velünk nyaralni, megoldja magától.. Ideje lenne a saját életedet élni, és nem azon sírni hogy miért nem mehetsz felnőtt nőként nyaralni velük vagy miért nem mehetsz vásárolni velük.. Nem kell téged már kísérgetni. Ha nyaralni akarsz Erdélyben akkor tegyél érte.. Ha vásárolni akarsz Debrecenben akkor tegyél érte.
Ha pocsék az otthoni életed akkor lépj ki, és éld a saját életedet. 23 évesen igazán kezdhetnél magaddal valamit..
a testvérem 22 éves...remélem érthető...ráadásul rohadtul drága a suli ahova járok így esélytelen h valahova elmenjek...
az oroszlánt azért írtam oda mert állandóan kérdezik,de ráknak érzem magam...
de ez a célom h elhúzzak...csak mikor 16 éves voltam ugyanezt csinálták....de az egy másik történet...
köszönöm h elolvastátok.
Nem teljesen a kérdésre a válasz de, eléggé a határon születtél, szóval megeshet, hogy rák vagy és nem oroszlán, ezt egy asztrológus ki tudná neked számolni!
Az viszont eléggé furcsa, amit a családodról írtál! Megkérdezted őket, hogy mi alapján döntöttek úgy, hogy tesód mehet nyaralni, te meg nem? A házra meg más nem tudna vigyázni? Nagyszülő, barát, rokon stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!