Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megtehetnétek vennétek egy...

Ha megtehetnétek vennétek egy lakást a gyereketeknek? Nekem miert nem vesznek mikor van pénzük? És 3 lakas amibol 1 et ramirathatnanak de nem. Miért szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 22:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
8%
Ha ilyen sötét gyerekem lenne, aki 22 évesen írni olvasni alig tud és reklamál, hogy miért nem kap lakást még falhoz is csapnám, nem, hogy lakást vegyek neki...
2013. júl. 23. 08:51
 22/25 anonim ***** válasza:
8%
Nekem vettek lakást, mert szeretnének támogatni. De havi fél milla nem olyan sok, megértem, hogy abból nem vesznek. Ez különben is az ő döntésük.
2013. júl. 23. 09:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem majd akkor kapod meg, ha házasodni fogsz! Ne aggódj, a tiéd lesz!!!
2013. júl. 23. 10:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Előző kapcsolatomból van egy gyerek, az exnek 2, nekik van a nevükön lakás, az enyémnek a közösnek azt mondta nem fog adni, több lakása is van még neki. Pedig állítólag őt szerti a legjobban. Inkább elnézi, hogy egy pici albérletbe élünk. Én meg otthagytam a házat neki. Más persze a szitu. Itt azért, mert elhagytam. Lehet nem érzik ők sem biztonságban magukat, és kell még az a lakás valamire. Én biztos vennék a gyerekemnek, hogy könnyebben boldoguljon, akár mit is csinálna. attól még mondjuk lehetnének haszonélvezők, ha esetleg arra gondolnak, hogy eladod.
2013. júl. 27. 22:52
 25/25 anonim válasza:
Bizonyíts először a szüleidnek. Beszéld meg velük, hogy külön élhess az egyik lakásukban úgy, hogy nem íratják a nevedre, de minden költséget te állsz a keresetedből. Ha nincs a neveden nem nyúlhatja le tőled a "párod".
2013. okt. 24. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!