Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megtehetnétek vennétek egy...

Ha megtehetnétek vennétek egy lakást a gyereketeknek? Nekem miert nem vesznek mikor van pénzük? És 3 lakas amibol 1 et ramirathatnanak de nem. Miért szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 22:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Ja, hogy elmúltál 18. Hát ez van, ők ilyenek.
2013. júl. 22. 23:00
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Zsugoriak. Hogy "mi lesz ha rossz idők jönnek"? Éppen ők maguk idézik elő a rossz körülményeket ezzel, hogy olyan életet élnek, mintha már szegények lennének. Az jó, hogy nem szórják feleslegesen a pénzt, de minek 3 lakás, ha közben a gyereküknek meg nincs?
2013. júl. 22. 23:09
 13/25 A kérdező kommentje:
Nincsen semmilyen hitelük betegesen rettegnek a hitelektol. Mivel nagyanyam anno anyam anyja folyton hitelekt vett fel es anyam örökségét kijatszotta pénzért másoknak meg ilyenek. És anyamat lehuzta anyagilag utana is mindig lelkileg hatott ra stb. Evbol voltak bagy balhek igy a hitelt sose vennenk fel de rettegnek attol hogy nem lesz penzuk. És mások is latjak tudjak hogy van pénzük és csodalkoznak hogy nem vesznek nekem mig masok kapnak lakast diplomaosztota stb.apamat meg a tesoja huzta le anyagilag kolcsonkert nem adta meg 3 milliót ! Régen és anyám előtt még egy csaj is lehuzta egy lakas araval. És ezért ugy vannak vele nehogy engem is lehuzzon valaki ezt mondta egyszer anyam hogy a nők lehuzosak és nogy lehuzzon valaki meg befeszkelje magar stb
2013. júl. 22. 23:12
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

Mert lehet a gyerek olyan,hogy nem érdemli meg.

Kérdező nem írta mennyit keres, miből tartaná fent a lakás.

Az meg, hogy zsugorik több ilyen zsugori kellene és nem lenne annyi átvert deviza hiteles.

2013. júl. 22. 23:13
 15/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Olvasd el ezt a kérdést, és akkor megtudod. Bár nem mindenben értek vele egyet..

2013. júl. 22. 23:20
 16/25 A kérdező kommentje:
120 at keresek nm sok de fenn tudnám tartani a lakast csak nem ertem miert nem vesznek nekem. Tobb helyen van penzuk 3 bankban az kb 80 millio és aranylapkakban 5 millio meg állampapir 2-3 millio es 3000 euro. Meghatalmazasom van a bankokban sokszor en intezem a lekoteseket onnan tudom es jo szulok voltak szerettek gyerekkent meg nekem vettek turo rudit meg ilyeneket de ruham pl keves volt most is fél millat tesznek havonta felre. Nem ertem miert nem kaphatok egy lakast. Befektetes lenne nekik is. Eleg lenne egy garzon de jajj majd lehuz valami no behaloz odateszi a segget nem tudod kitenni meglop stb ezeket mondjak
2013. júl. 23. 02:32
 17/25 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj, de ha a gyerekem olyan lüke lenne, hogy egy internetes oldalon kitálalja, hogy mije van a családnak, annak a nevére én sem íratnék lakást.
2013. júl. 23. 02:36
 18/25 anonim ***** válasza:
Túlságosan követelöző vagy, talán ezért nem iratnak a nevedre semmit! Ráadásul-ne sértődj meg-de butácskának is tünsz, nem akarják, hogy elveszísd "könnyen jött, könnyen megy" elvvel.
2013. júl. 23. 08:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha megkéred őket biztosan élhetsz valamelyik lakásban, nem kell ahhoz a neveden lennie. :)
2013. júl. 23. 08:41
 20/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sem vesznek, sőt még a nyavalyás diákhitelemet sem képesek visszafizetni, pedig ők erőszakoskodtak, hogy vegyem fel, noha bőven megtehetnék, hogy valamit fizessenek, mivel egy örökség kapcsán lett egy csomó pénzük, aminek csak az éves kamata több millió forint... Azért remélem valamit szeretnének majd segíteni, mert nem szeretnék egész életemben küzdeni mindenért, mikor a bankban csücsül a csomó pénz.
2013. júl. 23. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!