Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő mindig szépnek...

Egy szülő mindig szépnek látja a saját gyerekét?

Figyelt kérdés
Szerintetek az a normális, ha egy szülő elfogult a gyermekével? Ha csúnyának tartja a gyerekét, akkor a kettejük kapcsolatában keresendő a probléma?
2013. júl. 22. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Valamennyire biztos szépnek látják, de azért én láttam már olyan elfogult szülőt, aki a sárga fogú, kis mellű, narancsbőrös fenekű, baromi csúnya arcú lányát benevezte a szépségkirálynőbe. Na ahhoz már elfogultnak kellett lenni. Szerintem körberöhögte a zsűri, már a válogatóba se hívták be. Amúgy számomra minden kisbaba csúnya, az enyém is az volt. Ráncos, dagi, hurkás, semmi szép nem volt rajta, de ezt gyerekvállalás előtt is tudtam, hogy nem egy gyémántokkal kirakott plüssmackót szülök majd. Aztán ahogy nőtt aranyosabb lett, később meg már kifejezetten szép. Kamaszkorában viszont nem tartottam szépnek, nagy volt a feje a testéhez képest, zsíros volt a bőre, pattanásos volt, amiket mindig szétvakart, de mindig cipeltem kozmetikushoz, és próbáltam segíteni rajta. Miután kinőtt ebből a rút kiskacsa időszakból ismét gyönyörű hattyúvá vált. Mindig is imádtam a gyerekemet, de annyira sose tudtam volna elfogult lenni, hogy a legrosszabb napjain is a leggyönyörűbbnek lássam.
2013. júl. 22. 19:25
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem. Nem volan itt ennyi problémás ember, ha a szülője csak egy kicsit is törődött volna vele - nemhogy valóban szépnek lássa a csúnyát is.
2013. júl. 22. 21:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem látja minden szülő annak. Az unokatesóm mondta is, mikor megszületett a kislánya, hogy egyáltalán nem volt szép, meg, hogy azt hitte, hogy fiú...
2013. júl. 22. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi magunk között úgy mondtuk, hogy gyereknek nem szép, de kislánynak kimondottan csúnya... Aztán mire 4 éves lett bárhol jártunk vele vadidegenek álltak le bókolni neki.
2013. júl. 22. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy szebbnek látjuk, ami a miénk. Még ha nem is az, akkor is büszkék vagyunk rá.
2013. júl. 22. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Az én apukám pl. reálisan lát engem, megmondta már többször is, hogy hát nem vagyok szépségkirálynő, ami hát lássuk be, nagyon igaz. Ő inkább abban elfogult, hogy belsőre milyen vagyok, mindig dicsér, hogy "jókislány" vagyok. :)

Szóval szerintem nem minden szülő látja így.

2013. júl. 22. 22:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha nekem gyerekem lesz, én biztos reálisan fogom látni, valszeg azért mert én magam sem vagyok egy 'főnyeremény'

viszont anya szerint 'olyan szép vagy'ok, elég gyakran mondogatja...hmmm...

szóval ő biztos belém van bolondulva, vagy k*baszott jó színésznő...:D

viszont a 8.ba miután megkaptuk a tablóképeket a reakciójaez volt : 'hát fiam, nem egy nagy márka' :D

szóval anya engem és a testvéremet( aki tényleg jól néz ki ) szépnek lát

2013. júl. 22. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves nyolcaska köszi a hozzàszólásodat, úgy látszik a válaszok alapján elég sok itt az elmebeteg! :)))

4-es

2013. júl. 23. 05:18
 19/20 anonim válasza:

nálam a 7es mindent visz :'D

komolyan mondom mindig felvidulok ilyenektől. szeretem a derűs realitást!

2013. júl. 27. 16:54
 20/20 anonim válasza:
Nem, nem látja mindig szépnek, csak aki elfogult. Nekem van egy lányom, átlagos kinézetû. Néha elõnyére van egy frizura, vagy egy ruha olyankor meg is dícsérem, de nem igaz hogy nem látok nála szebbet olykor. Van amikor elõnytelenül öltözik, olyankor meg is mondom neki - de természetesen nem hallgat rám. Persze igaziból el sem várom, minden személy külön egyéniség, igyekszem is hagyni hogy a sajátja kibontakozzon...
2013. aug. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!