Szerintetek mit tegyek?
13/L
Én nagyon jól megvagyok a szüleimmel, szinte haverként tekintünk egymásra, és tényleg mindent elmondok nekik, főleg az anyukámnak, egy dologban hazudom: Nem szeretnék még járni senkivel.
Ezt mondom, pedig kezdek az ellenkezője felé hajlani. Fogalmam sincs, mi lesz, ha lesz egy barátom, mit fognak szólni az őseim. Azt tudom, hogy nem fognak haragudni, csak egyszerűen fogalmam sincs,m hogy fogadják majd...
Szerintetek mi lenne, ha most 13 évesen igent mondanék valakinek erre a kérdésre? Vagy mondjak nemet? Nem akarom megszakítani a jó BARÁTI kapcsolatot senkivel.:( Kérlek írjatok hosszú, mindent egybefoglaló, és nem szidó válaszokat! Köszönöm szépen!
igent csak akkor mondj ha szerelmes vagy ismered és nem csak a külsejébe vagy szerelmes hanem az emberbe magába.
csak mert tetszel valakinek és neked is tetszik az nem járás. ne kapkodd el. ilyenkor már amugyis természetes hogy kezdesz pasizni. de akkor se kell kapkodni, pláne lefeküdni vele. egy járással még semmi baj nem történt a világban nyilván még nem fogsz nála aludni meg ilyenek,az még korai. vannak persze akik tul vannak mindenen de az nem jo.és ne hazudj a szüleidnek mert elvesztik a bizalmukat és semmit nem fognak neked elhinni. nem éri meg. anyukád is biztos tud tanácsokat adni nagyon jo hogy jo a kapcsolatod velük! használd ki!
nem értem. szerintem pont a válasszal kezdtem hisz a kérdezö kérdezte hogy mit mondanánk egy felkérésre(legalábbis én igy értelmeztem.)
és ugyanazt irtam mint te csak más szavakkal és hol van ez 25 sor??
na mindegy..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!