Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 15-16 éves fiatoknak kapcsolata van egy nála kétszer idösebb növel?
Ez hívják úgy, hogy PEDOFÍLIA...
Inkább beszélj mindkettővel, majd, ha nem jutsz dűlőre velük, akkor jöhet a feljelentés...
Ezek a nők direkt fel szokták magukat csináltatni...
Ez egyik előttem szóló negyvenes férfi válasza volt a legtalálóbb. (Aki a roppant mód hasznos kisregényt írta.)
Amikor engem akartak eltiltani a páromtól még régebben, egy hónapig nem láttam egy barátomat se és nem mehettem sehova csak az lett a következménye, hogy egyre jobban vágytam rá és a szökést fontolgattam. Az egy törés volt az életemben, de hát ez van.
A tiltás nem vezet semmi jóra. Hallgasd meg a fiad álláspontját, ismerd meg a nőt. Ne ítéld meg elsőre, mert még a saját gondolataid és előítéleteid fognak rajtad uralkodni. Ismerd meg valamennyire, és előbb utóbb magad is levonhatod a következtetést. De ez valószínűleg nem lesz egy hosszútávú kapcsolat.
Tisztázandó néhány fogalmat:
- gerontifília: idős személy iránti szexuális vonzódás - itt 15-16 éves fiúról és kétszer idősebb nőről, vagyis 30-32 éves nőről van szó. Az még nem idős, vagyis itt nem áll fel.
-pedofília: fiatal iránti szexuális vonzódás: a törvények szerint tudtommal 14 éves kor alatti esetében valósul meg, itt 15-16 éves fiúról van szó, úgyhogy feljelentésnek sincs sok értelme, mert bűncselekmény sem valósul meg. Nem "megrontás", erről is volt szó.
Érdekes, hogy 50-60 éves férfiak 20-30 éves lányokkal való kapcsolatán nem botránkozik meg senki, pedig ott sokkal nagyobb a korkülönbség, 20-40 év, itt pedig mindössze 15-16 év, ami később már nem lesz jelentős, sőt, figyelembe véve, hogy a nők tovább élnek, ideálisabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!