Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A tesómnak nem fogad szót a...

A tesómnak nem fogad szót a 11 éves lánya. Hiába veri meg addig sem tart, visszabeszél, beint neki stb. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 21:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Addig mondta az anyjának amíg be nem festette neki. A lány egésznap otthon sincs azt sem tudja az anyja hol van.
2013. júl. 17. 22:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyílvánvaló, hogy nem a gyereket kellene verni, meg hasonlók, hanem a szülőket kellene megnevelni. Sajnos az iskolában nem tanítják a gyereknevelést. Olyan mintha jogosítvány nélkül autót vezetnénk. Az is rettentő durva, amit tanácsoltak neki néhányan. A gyerekünk szeretete nem azt jelenti, hogy befestjük a haját, mert annyira akarta.

De mindegy! Ez a világ már annyira el van rontva!

2013. júl. 17. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Az enyém is kiskamasz, de meg sem fordul a fejében, hogy nekem beintsen(szerintem azt sem tudja, hogy ilyen létezik!)

Olyan a gyerek, amilyennek neveled, és csak annyit tesz meg, amennyit megengedsz neki!!!

Az anyuka sem 100-as, hogy befesti a gyerek haját....na és ha a gyerek kérte? akkor meg kell csinálni? Anyuka valószínű éretlen a gyereknevelésre, nem tudja kezelni, inkább mindent ráhagy. Hát akkor ne csodálkozzon, megvan az eredménye!

És hogy megveri? attól mit vár? a rabszolgák is hozzászoktak....

2013. júl. 17. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Unokaocsem 12 eves. Barmit csinal, megverik, mar el sem akarja donteni, hogy jo-e, vagy rossz, amit csinal, hiszen a veres hamar elmulik, lelkiismeretfurdalasa ("jaj szegeny anya-apa szomoru miattam") meg nincs, hiszen a draga szuleinek sincs nagyon. A veres nem neveles, ne csodalkozz, ha szegeny lany devians lett.
2013. júl. 18. 01:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Nevelési és gondozási tanácsadó. Oda kell elvinni. Beszélen a szülő az osztályfőnökkel és a háziorvossal.

És szokjon le gyorsan a verésről, mert az valóban nem nevelési módszer, és mindig az ellenkező hatást éri el, mint amit szánt volna. Mellesleg gyűlöletet és dacot kelt a gyerekben és a csakazértist erősíti. Valamint a rendszeres verés már gyermekbántalmazásnak számít.

A személyes példaadás ereje a legerősebb. Tehát itt is az a helyzet, hogy először nézzen magába a tesókád, hogy mit rontott el. Nagyon-nagyon kevés gyerek születik nevelhetetlen és kezelhetetelen pszichoptaként - a többi "rossz" gyerek egytől egyig a szülője áldozata.

2013. júl. 18. 07:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a gyerek zsarolja is. Amúgy csak a hátára szokott az anyja vágni az meg nem nagy dolog.
2013. júl. 18. 08:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Hogy zsarolja? Persze, ha megengedik hogy zsaroljon.

ÓÓ, hogy csak hátba veri?? tényleg semmi!!!

Szerintem nem a gyerekkel van a legnagyobb gond, hanem a családdal, téged is beleértve, kérdező!

Szegény gyerek...

2013. júl. 18. 08:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyerek azt csinálja, amit látott a szüleitől. Mindössze ennyiről van szó. Egy 11 éves gyerek elsősorban a szülőtől tanul.
2013. júl. 18. 17:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Vertek már téged CSAK hátba,kedves kérdező???
2013. aug. 24. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!