Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A tesómnak nem fogad szót a...

A tesómnak nem fogad szót a 11 éves lánya. Hiába veri meg addig sem tart, visszabeszél, beint neki stb. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 21:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk nem most kéne elkezdeni nevelni.
2013. júl. 17. 21:44
 2/19 anonim válasza:
lehet hogy szivesebben hallgat valaki másra.... a gyerek apukája?
2013. júl. 17. 21:47
 3/19 A kérdező kommentje:
De régen is ilyen volt.
2013. júl. 17. 21:47
 4/19 A kérdező kommentje:
Velük él de nem törődik a gyerekkel azt sem vette észre, hogy a kislány befestette a haját szőkéről feketére. Akkor miről beszélünk?
2013. júl. 17. 21:51
 5/19 anonim válasza:
Szerintem csak kamaszodik.
2013. júl. 17. 21:52
 6/19 dani900 ***** válasza:
100%
Szerintem meg a nevelésről, és a tesód lelki állapotáról kéne beszélni egy szakival, mert ennyi idősen nem a gyerek a hibás, ahhoz még túl kicsi, egyértelmű, hogy a szülők rontották el valahol.
2013. júl. 17. 21:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukának is gratula aki megengedte hogy 11 évesen hajat festessen...
2013. júl. 17. 21:56
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig a hiba ott kezdődik hogy nem verjük meg, és nem agresszív viselkedéssel próbáljuk meg nevelni!

Igen csúnya dolgok ezek, csak nem most kellene leszoktatni!

Mással is lehet nevelni nem ütéssel mert ez elég morbid!

2013. júl. 17. 21:58
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

Hát én hosszabban ható következményekkel nevelnék. A fenékre csapás nem egy nagy valami, de ha mondjuk a festett haját letolja az anyja nullásra a nyírógéppel, akkor csak észreveszi, mi a helyzet. ;)

Következetességgel lehet valamire is menni. Ha nem kapcsolja ki a TV-t, mikor ki kéne, fogni a TV-t és fölvinni a padlásra, vagy bezárni a másik szobába. Ezt csak valami jó cselekedettel kapná vissza, pl. segíteni házimunkában. Ugyanez a számítógéppel, telefonnal, internettel. Ha befesti a haját, lenyírom; ha nem fogad szót, elrakom a kedvenc ruháit stb.

Legyen a tesód találékony. :)

2013. júl. 17. 21:58
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
5: az enyém is kamaszodik, 11 múlt, de olyan, hogy beintsen meg hajat festessen az nincs.
2013. júl. 17. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!