A családban folyamatosan konfliktus van egy macska miatt! Mit tegyünk?
A két nagyobbik lányom (12 és 8 évesek) már nagyon régóta akartak macskát. A tesómék macskái most ellettek, és mi is kaptunk egy kölyköt. A lányok gondozzák, szeretik, játszanak vele, DE ez a macska borzalmas. A házba nem engedem bejönni, de folyton belóg. Tiszta szőr minden. Múltkor a tálalószekrények egyikében találtam meg a macskát, azt hittem, ott ülök seggre. A kert tiszta macskaszar. A legkisebb lányom, mióta itt van a macska, tüszög. A férjem nemrég kiverte a balhét. Nem elég, hogy a macska fölmászik a kocsik tetejére, úgy kell onnan lerángatnunk, még az autóba is bemászik. Van egy cabrionk, a férjem múltkor azzal ment dolgozni. De itt hagyott valamit, visszajött, a kocsit letette a kertbe, a tetejét sem csukta vissza. Mire visszament az autóhoz, a macska ott kaprta a bőrülést. A férjem majdnem a kerítéshez vágta a macskát. Meg a szomszédok is panaszkodtak a macskaszarra.
Mondtuk a két nagyobb lánynak, hogy macska nem maradhat sokáig, hű, na azt a reakciót. Folyamatosan balhéznak azóta, veszekednek velünk, látványosa utálnak minket, a kishúgra is mérgesek, mert "minden miatta van". De a macska akkor sem maradhat, hát a legkisebb lányom köpni-nyelni nem tud az allergiától, plusz még a többi dolog. De én békességet akarok, mi legyen?
de miért karcolná össze a BMW-t? Nekem is vannak macskáim és gyerekem is. Még soha nem tettek tönkre semmit. Soha nem ettek bele a kajába... Az,hogy mindent összeszőröz az hozzá van a macskához. az ember is hullajtja a haját.
Egyszerűen nem tudom megérteni,hogy minek az ilyen embernek egyáltalán állat? A kérdező mint kiderült egy agyhalott,aki egy kérdést sem tud feltenni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!