Egyes férfiak/nők, miért nem állnak ki a párjuk mellett, ha anyós/após/sógor (vagy akármilyen rokon) bántja őket?
Lehet azért, mert látják mindkét oldalt a maga szempontjaival, szemben itt, ahol csak az egyik oldal jelenik meg a saját nézőpontjával.
Azért az élet valós konfliktusainak nagy része nem fekete és fehér...
a kifogások nem csak itt jönnek, hanem szinte minden problémás kérdésnél: ver az alkoholista férjem - válj el, hagyd ott - nem tudok... nem bírom anyám elviselni, 24 éves vagyok otthon lakom a párommal - költözz el, kezd saját életet - nem lehetséges...nem tudok mit kezdeni az életemmel, semmi nem jó - tegyél ellene, legyenek céljaid - nem tudok, szar vagyok, nekem semmi nem jó, öngyilkos leszek...
ezekkel az emberekkel nem lehet mit tenni. Ide jönnek kisírni magukat, aztán minden marad a régiben. Nem tanácsért jönnek, hanem hogy sajnálják őket, és kisírhassák valakinek magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!