Normális az ilyen? Mit tegyek?
ne csinálj hülyeséget, meg ne próbáld lelőni. a saját életedet b.sznád el vele, anyukád is belekeseredne egyedül. nem szabad egy ilyen senki miatt, mint az apád, másik kettőt is tönkretenni. az okos válaszokat majd megírják, akik értenek hozzá, kitartást.
19L
Mindenesetre elég "veszélyes" gyereknek tűnsz,ha most,hogy a héten másodjára ordított veled az apád már le akarod lőni.
Ehhez képest az apád agresszivitása egész csekélynek tűnik.
Magadon nem akarsz elgondolkodni?
Inkább kérdezd meg szép szóval mi baja és kérd meg azt is,hogy ne rajtatok vezesse le,ha tovább folytatja,kerüljétek,tettlegességért pedig,ha nem hagyja abba rendőrségre lehet menni.
5.ik válaszoló,én írtam azt,hogy magán gondolkozzon el és erre varrj gombot,úgy nőttem fel,hogy attól féltem,mikor üt úgy meg,hogy ott maradok.
Egyszer reggel,mert szerinte hülyeséget kérdeztem,véresre húzgálta a hajamat az állatja én pedig reggel mutattam az iskolában az udvaron(akkor 13 voltam) pont meglátta az autóból és odahívott magához,persze megfenyegetett,hogy meg ne merjem mutatni a fejem.
Én azt hittem,ha hazamegyek agyonver.De nem tette,hanem egy darabig békén hagyott.
Mai eszemmel már tudom,hogy nagyon be volt szarva,hogy ezt meglátja egy tanár és a gyámügyre kerül a dolog.
Szóval te még abban a fázisban vagy,amiben én is voltam,hogy tele voltam agresszivitással és keserűséggel,hiszen egy ilyen állat persze azt gerjeszt.
De azóta sok idő eltelt 8 éve nem láttam hál'istennek és még emlékeimből is törölném legszívesebben.
Azon viszont csodálkozom,hogy én magamnak ennyire nyugis és boldog életem van nélküle,hogy azt az utat választottam,hogy kamaszként még én is agresszív voltam,de felnőttként mennyire nem olyan lettem.
Már csak azt sajnálom,hogy nem előbb léptem teljesen le.
Agresszivitás agresszivitást szül,soha nincs akkor vége,,menekülni kell tőle,higyjétek el,hogy sokkal jobb az az állapot,ahol most már én vagyok,egyébként pedig tudom,hogy most öregként már egyre jobban belebetegszik,hogy ki fog róla gondoskodni,állítólag perelni akar,hogy tartsam el.
Hát állok elébe a környezetemben mindenki tudta mekkora állat és már felnőtt az a generáció,aki tanúskodik milyen is ő.39/N
Most még ereje teljében van,ő a "főnök" a családban.
Aztán,ha öreg,beteg és kiszolgáltatott lesz és te leszel erőd teljében és senki nem néz rá elgondolkodhat egy szón: MEGÉRTE?
Mert azért azt nem mondhatom el,hogy nem éreztem kéjes elégtételt,mikor megtudtam,hogy rosszul mozdult és onnantól kedve nem tudott mozdulni és ki kellett hívni az orvost,hogy beinjekciózzák,hogy meg tudjon mozdulni.Pedig régen olyan erős volt.Az én szétverésemben legalábbis nagyon.
Úgyhogy fel vagyok készülve az öregkorára,de engem nem érdekel,mert bebiztosítottam magam még egy hangfelvétellel is,mert mikor megmondtam felnőttkoromban,hogy nem akarom többet látni,telefonban mondta nekem a saját apám,hogy akkor rám küld egy maffiózót.
Szóval nyugodtan megdögölhet az enyém egyedül öregen,mert a saját biztonságom érdekében,maximum távolságtartási kérelmet fogok ellene kérni ÉN.
Úgyhogy bármilyen hihetetlen,de a 3.ik válaszoló vagyok.Mivel alapvetően igenis konfliktuskerülő vagyok,sőt azóta túlságosan is,mert még mindig nem pótoltam be magamnak a nyugalmat,amiben felnőni szerettem volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!