Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki az az elmebeteg aki ilyen...

Ki az az elmebeteg aki ilyen neveket adna a gyerekének? Példa lent

Figyelt kérdés

Egyik kérdés hatására felcsaptam az utónévkönyvet és megdöbbenve találtam rá ezekre a lány nevekre:

aszma

balzsam

béke

béta

cseresznye

csermely

életke

cimet

bogárka

fürtike

füzér

gyémánt

gyömbér

korall

múzsa

nefelejts

sugárka

üdvöske

tea

zizi

szellőke

psziché

Komolyan van olyan szülő aki elnevezné Kovács Balzsamnak a gyerekét?

2013. júl. 13. 12:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
73%
Lakatos Gyémánt
2013. júl. 20. 21:53
 32/37 anonim ***** válasza:
56%

a Cimet lány v fiú név?

s a Füzér?

a Pszichére lányt tudnék elképzelni, de az is egy unisex név..

Amúgy ha már unisexnél tartunk! Spec a németeknél Sascha-t osztogatják boldog-boldogtalannak, tökmindegy mi van szegénynek a lába között.. spec nekem van fiú és lány ismerősöm Sascha névvel :D

2013. júl. 20. 22:13
 33/37 anonim ***** válasza:
87%
Nekem (sajnos) van olyan ismerősöm, akinek a lányai Piros Mercédesz és Piros Dulcinea, a fiai Piros Geraszim és Piros Ezékiel. Régebben olvastam, hogy a Babérlevél is hivatalos magyar név... szörnyű. :D
2013. júl. 20. 23:32
 34/37 anonim ***** válasza:

Offolok

Bosszantó,hogy olyan nevek adhatóak a gyerekeknek amitől sok ember az agyát eldobja,Dzsennifer,Ármándo,Kevin,Kerubina,Miranda,Bojána sorolhatnám napestig...

De amikor a ritka,de létező nevet szerettem volna a kislányomnak adni,Biborka,közölték velem hogy ezt a nevet kizárólag Magyarországon csak "í" vel lehet használni a "i" változatért külön engedélyt kellett volna kérjek.

2013. júl. 21. 07:55
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Engem nem zavarnak ezek a nevek, bár valóban furák!:D Biztos azért adnak ilyen nevet a gyerekeknek, mert különlegesek. De hallottam már Karácsonyról, és Ajándékról is. Most mondd meg! Az mennyivel jobb mint a Balzsam?:) De a Pszihé, az szerintem is hülye név. Mondjuk az én nevemmel sem vagyok különösképp elégedett, bár azt mondják szép: Flóra
2013. júl. 21. 10:36
 36/37 anonim ***** válasza:
86%

Piros Mercédesz XD

ezek közül még elmegy pár, de az aszma,balzsam,cseresznye,cimet,füzér,üdvöske,zizi nem tetszik...

2013. júl. 21. 13:11
 37/37 anonim válasza:
75%

True Story-létező emberek nevei: Nintendo, Leopárd/Leopárdó, már nem emlékszem.

Továbbá: Frodó, Gandalf, FAJSZ(??)Vérbulcsú,stb. Csodálkozok, hogy a Szupermárió név még nem vetette meg lábát kicsiny hazánkban.

2013. júl. 21. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!