Ki az az elmebeteg aki ilyen neveket adna a gyerekének? Példa lent
Egyik kérdés hatására felcsaptam az utónévkönyvet és megdöbbenve találtam rá ezekre a lány nevekre:
aszma
balzsam
béke
béta
cseresznye
csermely
életke
cimet
bogárka
fürtike
füzér
gyémánt
gyömbér
korall
múzsa
nefelejts
sugárka
üdvöske
tea
zizi
szellőke
psziché
Komolyan van olyan szülő aki elnevezné Kovács Balzsamnak a gyerekét?
a Cimet lány v fiú név?
s a Füzér?
a Pszichére lányt tudnék elképzelni, de az is egy unisex név..
Amúgy ha már unisexnél tartunk! Spec a németeknél Sascha-t osztogatják boldog-boldogtalannak, tökmindegy mi van szegénynek a lába között.. spec nekem van fiú és lány ismerősöm Sascha névvel :D
Offolok
Bosszantó,hogy olyan nevek adhatóak a gyerekeknek amitől sok ember az agyát eldobja,Dzsennifer,Ármándo,Kevin,Kerubina,Miranda,Bojána sorolhatnám napestig...
De amikor a ritka,de létező nevet szerettem volna a kislányomnak adni,Biborka,közölték velem hogy ezt a nevet kizárólag Magyarországon csak "í" vel lehet használni a "i" változatért külön engedélyt kellett volna kérjek.
Piros Mercédesz XD
ezek közül még elmegy pár, de az aszma,balzsam,cseresznye,cimet,füzér,üdvöske,zizi nem tetszik...
True Story-létező emberek nevei: Nintendo, Leopárd/Leopárdó, már nem emlékszem.
Továbbá: Frodó, Gandalf, FAJSZ(??)Vérbulcsú,stb. Csodálkozok, hogy a Szupermárió név még nem vetette meg lábát kicsiny hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!