Te agyonféltett, széltől is óvott gyerek voltál, vagy inkább hagyták a szüleid, hogy nyugodtan törd csak össze magad, úgy tanulsz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 09:29
11/30 anonim válasza:
Inkább agyonféltett. Meg is látszik rengeteg mindenen, soha nem csinálnám ezt a gyerekemmel.
12/30 anonim válasza:
Az első (agyonféltett), rendesen meglátszik rajtam is!
13/30 anonim válasza:
Én a második.
De ez se jó.
Valahol a kettő között kellene lennie.
14/30 anonim válasza:
A kettő között kb középen. Mivel a játszótér a tömbházunk hátánál volt, oda egyedül mehettem ki, ott rendszeresen össze is szedtem a sebeket meg kék foltokat, viszont anyáék igyekeztek megvédeni a legtöbb rosszaságtól.:D 15/L
15/30 anonim válasza:
Anyám és a nagyszüleim részéről agyonféltett voltam, apám részéről viszont túl szabad, a másik nagymamám meg pont jól nevelt, nála voltak szabályok is, viszont nekem is hagyott teret. Az agyonféltés eredménye az lett, hogy nem ismertem az életet, ezért az jól ki is cseszett velem, mert mindenféle jöttmentnek bizalmat adtam. Ráadásul tele is voltam szorongásokkal, sokáig féltem egyedül kimenni az utcára, mert féltem, hogy elrabolnak, ugyanis anyukám mindig ezzel ijesztgetett. De mivel mindig is kifelé forduló voltam, szerettem a kalandokat, a társaságot és kimozdulni, ezért akkor is mentem, ha féltem. Tini koromban sokkal szabadabb voltam, akkor már nem tudtak korlátozni a szüleim, mert amúgy se voltam valami szófogadó gyerek, így akkor sem értettem sem a szép szóból, sem a pofonból, sem a szitokból, semmiből. Ezért tapasztaltam valamit az életből, csak sajnos emiatt elég későn érő lettem, későn bontakozott ki a személyiségem, talán még most sem igazán. Szóval szerintem mindenféleképpen rossz az, ha egy szülő féltésből burokban neveli a gyerekét, mert később nagyon nehéz lesz neki az élt, főleg akkor, ha egyke.
16/30 anonim válasza:
Én is agyonféltett gyerek voltam, de mivel nagyon befelé forduló, otthonülő típus vagyok, ezért nem is vágytam annyira azokra a dolgokra, amiket nem engedtek meg. Így is jól éreztem magam és el tudtam foglalni magam valamivel.
17/30 anonim válasza:
második...persze megtanították az alapvető dolgokat, hogy mire vigyázzak, nézzek körül az úttesten ill hát előtte...ne álljak csak úgy szóba idegenekkel, de azt is ugy, hogy ne fogadjak el semmit, ne menjek el velük...stbstb....aztán az, hogy elestem, leestem a fáról, eltörtem az ujjam kézilabdás edzésen...hát igy jártam...előfordulnak ilyen apró balesetek...
24L
18/30 anonim válasza:
Hát úgy a kettő között :) A makacsságom miatt nem nagyon maradtam abban a ''burokban''. Ha a fejembe vettem, megcsináltam a hülyeséget.
19/30 anonim válasza:
Az első, babusgatott, burokban nevelt gyerek voltam. Szüleim ezt mostanra látták be, próbáltak változtatni, de 25 évesen már nem lehet. Mióta elköltöztem, azóta megint "túlféltenek".
20/30 anonim válasza:
Agyonféltett gyerek voltam, vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!