Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki fog jobban járni ebben az...

Ki fog jobban járni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz,de légyszi segítsetek!

Még suliba járok.

Anyámék már 6 éve elváltak,azóta apámat kb. 15x láttam.

Mióta elvette az új feleségét teljesen megváltozott minden!

Apám a bíróságra olyan kérelmet nyújtoot be hogy csökkentség a gyerektartás öszegét,mert ő "ellehetetlenedik" 160 ezer ft.-ból!

Én a fizetése 20%-át kapom,ami változoó de 60-90 ezer között mozog.Ő a budapesti MAVIR ZRT. harmadik embere,ami azt jelenti hogy 350-550 között mozog a fizetése,és emellé még 100 ezres juttatások minden hónapban,kajacsekk,karácsonykor 300 ezer Sodexo csekk stb.

Magyarul arany élete van.

Édesanyám most a hónapban elveszti a munkahelyét,munkanélkülit fog kapni.

Mi hárman élünk egy családi házban anyámmal és egyik bátyámmal.

Apám a kérvényben azt írta,hogy én nem keresem csak ha pénz kell,meg hogy nem kapok a pénzből ami rám jár,meg hogy ő nem tud megélni,mert nekem megy a gyerektartás,meg NAV-os tartozását vonják,amihez már anyámnak semi köze.

Múltkor felhívott,azt mondta nem velem akar kicseszni,de nem fogja fel, ha lecsökkenteti 20 ezerre mondjuk az elég a bérletemre meg egy havi osztálypénzre! :S

Segítsetek kérlek,kinek van jobb esélye?

Én úgy tudom a gyerek érdekeit nézik jobban! (?)

#pénz #rágalom #kétséges űgy
2013. júl. 11. 10:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Már meg ne haragudj kommentelő,de nem gondolom reálisnak a válaszod,NEM VAGYUNK CIGÁNYOK!!erre rájöhettél volna abból is hgy 3-an vagyunk,de mind1.

Köszi!

2013. júl. 15. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:

???

Már ne haragudj, de hozzászólásokat megnézve, senki nem írt ilyenről.

Egy rasszista hsz van, az a tiéd.

2013. júl. 16. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:

sajnállak az apád miatt...

nekem a keresetem úgy 130-150e körül van, és abból eleve 36000t küldök gyerektartásra, amikor tudok találkozom vele, és még amire szüksége van megveszem. úgy, hogy van egy barátnőm, aki most kezd el dolgozni....

egyébként jogilag nem hinném, hogy igazat fognak neki adni, hisz a NAV os tartozást önmaga hibájából kell befizetnie, az átlag szerinti elfogadható jövedelmi szintben van (főleg, hogy a feleségével együtt) illetve a nálad, és anyukádnál, most még rosszabb a helyzet. ami matt szerintem erkölcstelen dolog is a részéről ez az egész kérvényezés.

2013. júl. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!