Miért van itt szinte minden nap "gyűlölöm anyámat, gyűlölöm apámat" témájú kérdés? A szülők akármilyenek is, tisztelni kell őket!
" A szülők akármilyenek is, tisztelni kell őket!"
Te tisztelnéd azt az apát,aki kicsi gyerekként terrorban tartott,mert alkoholista volt és erőszakos? Aki elitta az ovis ballagás árát is? Aki széttépte az alvósmaci fejét? aki elől úgy kellett menekülnünk?
Róla ennyi emlékem van.
Vagy te tisztenéd azt az anyát,akinek fontosabb az új pasi,ezért lepasszol a nagyszülőkhöz? Aki magával visz később akaratod ellenére,mert már befogható vagy házimunkára? Aki rákényszerit,hogy hitelt vegyél fel? Aki a végsőkig kihasznál,aztán ha egy kis segitség kell,tesz rád magasról?
Anyámról ennyit.
Tisztelje az ilyen szülőket,aki mazoista,én kerülöm őket messzire.
Figyu, én tisztelem a szüleimet mert megérdemlik, de ha nem érdemelnék meg akkor nem különösebben érdekelne, hogy ők a szüleim!
Amúgy meg tudod sok tini jár ide aki/k szerint mindenki hibás csak ők nem.
Az előttem szólóknak igaza van!
Te tisztelnéd azt a szülőt aki részegen jár haza és mindig megver? Én biztos nem. Szerencsére az én szüleim még csak közel sem ilyenek de ha ilyenek lennének biztos mihamarabb elköltöznék előlük és attól kezdve nem érdekelne mi történik velük.
Nos miért nem reagálsz valamit a válaszokra?
Mert az szerintem hogy részegen jár haza és megver az nem kis hiba hanem bűn!
"Mert nem mindegy, hogy nem ad pénzt minden hónapban a legújabb iPhone-ra, vagy részegen szétveri a családot."
Gondolom a kérdező burokban él és az első csoportba tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!