Hogyan győzhetném meg anyát?
Figyelt kérdés
Szeretnék szülinapomra egy kutyát,de ő max.csak szoba kutyába menne bele,de lehet még abba se mivel drága.Lehetne olcsóbban valahol beszerezni Yorkshiret?ÉS hogy tudnám a felelőségemről biztosítani őt?2013. júl. 9. 12:46
12/21 A kérdező kommentje:
tudom,de én nekem egyszerűen kutya kell!*-*
annyira imádom őket,és nem költözünk egyenlőre(min.2 év múlva)
2013. júl. 9. 13:28
13/21 anonim válasza:
Mennyi pénzt tudsz rá költeni havonta??? Az egy dolog, hogy mennyibe kerül, de egy ilyen 'szobakutya' költsége kajával, oltásokkal, különböző felszerelésekkel nem két forint. Ha van havi durván 15 ezred erre, akkor érdemes belevágni. Nemvárt kiadások bmikor felmerülhetnek.
14/21 anonim válasza:
Nem tudom melyik válaszoló írta, hogy csak speckó tápot esznek meg. Ez szerintem nem igaz. Ha a "házi kosztot" kapja a kezdetektől, miért ne enné meg? Mellesleg 3-4 nap alatt át lehet szoktatni tápról. Egyszerűen nem adsz neki mást. Egy-két napig fintorog, de a 3. napon tuti, hogy jó étvággyal megeszi majd amit eléraksz :)
15/21 anonim válasza:
Valamokka
Azt te csak hiszed. Inkább éhendöglik.
A kutyaiskolás is ezt mondta -a aztán a kutya fogyott egy hét alatt 40%-ot a testsúlyából, csont és bőr volt de le se sz*rta egyik tápot sem.
16/21 anonim válasza:
Akkor ez valami ritka bta kutya lehetett...
El nem tudom képzelni, hogy van olyan állat aki inkább megöli magát, ha neki nem tetsző kaját kap. A létfenntartás szüksége egy idő után mindent felülír. Ha nem, ott valami élettani gond van, és talán jobb is, ha azok a gének eltűnnek.
17/21 A kérdező kommentje:
én azt hittem ez csak a macskáknál van..:P
2013. júl. 9. 18:07
18/21 anonim válasza:
Ismerek egy spiccet, az sem eszi meg az 'emberi' kaját, ott is megpróbálták, amit valamelyik Válaszoló írt, a kutya nem evett, de egy idő után már nem is ivott!
19/21 anonim válasza:
A beltenyészet fantasztikus következményei...:(
20/21 anonim válasza:
Az én egyik kutyám menhelyről van, nem is fajta tiszta meg ilyenek, még is inkább éhezik, mint hogy megegyen akármit, amit elé rakunk. Szóval szerintem ez az azt eszel ami van dolog nem fog beválni nála sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!