Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Májusban megismerkedtem egy sráccal,azóta találkozgattunk,beszélünk telefonon,tartjuk a kapcsolatot.

Csak az a baj,hogy hazautazott,azért mert itt csak a kollégium miatt volt.

Dolgozik éjjel-nappal,felajánlottam,hogy mit szólna ha én utaznék fel hozzá vonattal,örült is neki,az első kérdése az volt,hogy "itt is alszol"?

Nade nem ez a lényeg,anyáéknak elmondtam,de hallani sem akarnak róla,mit képzelek magamról,pedig annyira már nem vagyok kislány.

Az utazási idő is csak 2 óra lenne.Nem nagy dolog.+ egy átszállás.

De alig várom hogy láthassam már,nagyon hiányzik.

és akkor arra gondoltam,hogy írok reggel egy cetlit:"El kellett mennem,mert nagyon hiányzik,ne aggódjatok,jó helyre mentem,és este,vagy másik reggel jövök haza,telefonon hívlak titeket,vagy ti is hívhattok"

Nagyon kiakadnátok anyuék helyében,vagy jó őtletnek tartjátok?

Kérlek képzeljétek magatokat az én helyembe is...

2013. júl. 8. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? nagyon nem mindegy....
2013. júl. 8. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon fontos kérdés, mennyi idős vagy.

Ha 18 éven aluli, akkor rendőrrel is hazavitethetnek, amit gondolom nem szeretnél álmaid pasija mellett átélni.

Elhiszem, hogy nagyon hiányzik, de baromságot azért ne csinálj, egy pasi sem ér annyit. :)

2013. júl. 8. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit még írni akartam, hogy azért csak akad a fiúnak is szabadnapja. Ha a hiányérzet kölcsönös lenne, ő utazna hozzád, amint csak tud, hiszen dolgozik (azaz van pénze és nagykorú). A szüleid is könnyebben belemennének a találkába, be is mutathatnád nekik, amit követően talán könnyebben elengednek téged is.
2013. júl. 8. 22:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Hétvégente csak nem dolgozik.
2013. júl. 8. 22:52
 5/14 A kérdező kommentje:
rendőr! :)
2013. júl. 8. 22:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg végképp nem értem hogy nincs szabadideje?
2013. júl. 8. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha arra van ideje hogy ha ott is alszol nála együtt aludjatok akkor arra is lenne ideje hogy arra az egy éjszakára meglátogasson téged.

Iszonyat kamuszagú ez az éjjel nappal dolgozik, de arra időt szakítana hogy meg..jon.

Én óvakodnék tőle, nemhogy még te utazz hozzá! Méltóságod mere jár?

Ha annyira szeretne kezét lábát törné hogy láthasson.

És ha előveszed a térképet megláthatod hogy pontosa ugyanannyi neki is az út mint neked.

Ne légy hülye.

2013. júl. 8. 23:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól irják a többiek!Még ha fiatal is vagy,légy nő és ne te rohanj egy pasi után!
2013. júl. 8. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor duplán nem kéne magadra haragítanod a szüleidet, mert képzeld csak el, hogy jelentik a rendőrségen, hogy egy munkatársuknál van a kiskorú lányuk engedély nélkül... Szóval ha szereted, már csak ezért sem csinálod meg.

Száz szónak is egy a vége, vagy a pasi megy hozzátok, vagy a szülőkkel beszéled meg valahogy, de meg ne szökj. Egy életre elveszted a bizalmukat, ráadásul az álompasit is bajba sodrod.

2013. júl. 8. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem mindegy h az "itt is alszol" hogy lett értve. Azaz lehet h örülne neki,de az is lehet h azért kérdezte mert egyáltalán nem akarná h ott aludj. Mondjuk egyik sem olyan amire alapozni lehet,mert az is lehet h szeretné h ott aludj de közbe nem vesz komolyan csak él a lehetőséggel.Amúgy ha csak rendőr akkor van ideje bőven.

Szerintem várd meg h Ő mennyire akar látni és tesz e érte valamit,nehogy csak egyoldalú legyen a lelkesedés.

2013. júl. 8. 23:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!