Van olyan akihez csak a saját gyereke jár látogatóba, a menye vagy a veje nem?
Ha szereted a lányod, akkor fogadd el a választottját is. Szeretni nem kell, csak békésen megtűrni.
Ha meg a lányod olyannal van, aki tönkreteszi, akkor a lányod a hülye.
Köszönöm mindenkinek!
Vannak cifra családi sorsok, a 16/16 nak, úgy vagyok vele majd-majd később ha bizonyít, jó pofát vágok, ha nehéz is.
A helyzet az, az első társát is nem hozzá valónak találtam, igazam is lett, el küldte.
Most a másodikkal sem lesz jó élete, ezért nem akarom anyagilag megint lehúzzanak! (svájci frank lakás hitel miatt támogatásra szorultak)
Délután beszéltem a lányommal, nem jön a párja nélkül. (eddig 4x jöttek évente, 200 Km, laknak
A probléma forrása, az első párja roma fiú volt, majd elküldte, fél éve újra egy elvált romával él.
Tíz egynéhány évig tartottam őket, ezt nem tudom, nem akarom újra kezdeni.
Szóvá tettem, nem tetszik neki. Mi nem romák, normális család vagyunk.
Engem szigorúan neveltek, én jó anya szerettem volna lenni, vissza élt a szeretetemmel, gondoskodásommal.
Annak köszönöm aki azt írta, hülye a lányom, sajnos kifogott rajtam!
Ha jönnek, akkor legyél jó vendéglátó, és ennyi.
Ne engedd, hogy kihasználjanak. Tudj nemet mondani. Bár ez biztos nehéz egy édesanyának.
Kedves utolsó!
Ez az nehéz ám nemet mondani, mert ha látom, megérzem hogy hiányzik valami, akkor olyankor meg esik a szívem.
Így volt ez eddig is, legalább ha haza jöttek lakjanak már jó, meg a kocsi hátulja teles tele finomságokkal stb..
Úgy döntöttem, lépésről lépésre engedek, de meg húzok egy határt.
Azt szeretném elérni ne csak én legyek már értük, mert bár öregszem, tudom semmit nem várhatok tőlük!
Köszönöm mindenkinek, jó volt megosztani, erőt adtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!