Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A páromat évekkel ezelőtt kitagadták a szülei mert állítólag ő a család fekete báránya. Van egy közös kisfiunk. Tegnap a párom "apjának" volt képe közölnie velem, hogy a kicsivel hajlandóak tartani a kapcsolatot de a fiukkal továbra sem. Mondtam neki, hogy ezt én nem engedem erre ő megfenyegetett, hogy birósághoz fordulnak. Joguk van ehez?2013. júl. 8. 11:28
1/4 anonim válasza:
Azért a kitagadáshoz valami nagyon csúnyát kellett csinálni. Te tudod, hogy mit tett a párod azért, hogy a saját szülei hátat fordítsanak neki?
2/4 anonim válasza:
Igen tudom de ez már több mint tizenöt évvel ezelőtt történt.
3/4 A kérdező kommentje:
2-es. ?????
2013. júl. 8. 11:38
4/4 anonim válasza:
Láthatási jogot megítélhetik a nagyszülőknek is, és általában meg is ítélik. A gyámhatósághoz kell ilyenkor fordulni.
Csak akkor szokták megtagadni, ha bizonyítható a gyerekkel szembeni erőszak.
A gyámhatóság ítéli meg a nagyszülői láthatást.
Szerintem hagyd a nagyszülőket unokázni. A fiad jól jár vele, hiszen nyer nagyszülőket. Én csak akkor "tiltanám meg" a láthatást a nagyszülőknek, ha az apjuk ellen nevelnék a kicsit. Amíg csak játszanak vele, addig a gyereknek is jobb, ha vannak nagyszülei.
Egyébként mit tett a párod, hogy ezt érdemli a szüleitől?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!