Anyám életképtelen gyereket nevelt. Miért csinálhatta ezt? Lehet ezen változtatni?
A húgomról beszélek. Én mindig is talpraesett voltam, engem nem tudtak nagyon korlátozni, szerintem et próbálja anya kiélni a húgomon.
Mesélek egy picit... A húgom 14 éves, anya köti be a cipőfűzőjét, ő mossa meg a haját, ő törli meg fürdés után, ő szed neki kaját, ő rakja be a mikróba, és még sorolhatnám! A húgom ezeket nem is akarja megcsinálni!
Múltkor megemlítettem neki, hogy talán 14 évesen már leborotválhatná a hónalját és a lábát, mert nagyon hosszú fekete szőrös. Erre ő is meg anya is nekem esett, hogy hogy képzelem ezt, hogy ő még csak 14, minek leborotválnia.
Semmilyen dolgába nem lehet beleszólni, szinte egész nap csak eszik és netezik. Nagyon kövér, de ne piszkáljam, szóba se hozzam a súlyát, mert szegényke bblablabla.
Szinte már hozzá sem lehet szólni, mint valami porcelánbaba!
Nagyon unom már ezt. Anya panaszkodik, hogy egész nap a húgom körül ugrál, de mikor mondom, hogy akkor talán hagyd, hogy egyedül csinálja, akkor jön a szöveg, hogy jaj nem kell, megcsinálja , gyorsabban kész van..
Most fog 7-be menni, mert bölcsiben meg oviban is maradt 1-1 évet.
Nincs barátnője
Suli miatt ne szégyenkezz, nem a Te hibád!
Na, ott akkor kap majd a képébe, becsülettel. Minden mondat így kezdődik: Bezzeg... Te leszel a pozitív minta, ő pedig akit szekálnak majd. Talán ettől az agyához kap.
Kicsit sajnálom a tesódat azért. Nem hagyják felnőni, elveszik a kamasz éveit, nem hagyják, hogy kinyiljon a szeme, lássa a világot.
Hú ez durva, általában már egy pár éves kisgyerek is mindent egyedül akar csinálni.
Anyudnak lekéne állnia, mert ez beteges. Apukád nem tud hatni rá, ha már neked nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!