Hogy lehetnek ilyen bunkó szüleim?
Figyelt kérdés
Az öcsém sikeresen feltelepített egy keyloggert a gépükre. (Nekem sajátom van.) A vírusirtó nem találta sehol, szóval kaptak egy új op. rendszert. Mivel a gépük ritka sz@r, ezért sokat bajlódtam vele. 2 órát töltöttem csak azon, hogy feltelepüljön az illesztő program. Erre megjön muterom. Ő teljesen tisztában volt hogy az öcsém miatt kellett újra telepíteni. De mit mond: "Hülye gyerek, miért cseszted el a gépet?" De mikor elkezdtem mondani neki, a második szó után azt mondta, hogy kuss. És mi a büntetésem? Elveszi a gépemet(amit nem hagyok), és meggyet kell szednem. (De rengeteget). szóval fel lettem állítva a félig kész géptől. Még én voltam a rendszergazda. Erre öcsém akar valamit telepíteni, valamilyen hülye játékot, ami tuti nem futna el a gépen. Az meg elkezd árulkodni, hogy én vagyok rg.. Megjegyzem az a windows egy hónapos se volt. Erre meg muterom azt mondja, hogy ő legyen a rg.. Én mondtam neki, hogy ez volt az utolsó telepítésem a gépükre. Erre azt mondja, hogy lesz@rom. És engem okolt, hogy az én hibámból lett rossz a gép. És még ő van felháborodva. Most milyen az ilyen szülő?2013. júl. 3. 18:56
11/16 anonim válasza:
meg gimi után egyetem kéne. akkor több a fizu. és akkor mondhatod anyádnak te hogy kuss legyen már!!!
12/16 anonim válasza:
Az,hogy van egyetemi végzettsége,még nem garancia semmire...
13/16 anonim válasza:
Miért mire van garancia ebben a nyomorult életben?
14/16 anonim válasza:
Bármire,csak legyen elég pénzed...
16/16 anonim válasza:
Én azt javasolnám ha az öcséd ekkora játék fan akkor szerezzetek neki egy xboxot és flasheltesétek ki. Az kb 70 rongy lesz és onnantól már szedheti is le a játékokat a nettöl vagy te leszeded neki, aztán mikor ki lett írva (Egy DL DVD 800 ft szal nem drága.) onnantól simán nyomhatja a játékait (van több ezer) és téged meg békén fog hagyni a géppel.
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!