Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy vallják be; nem én vagyok az egyetlen gyerekük?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, hogy nincs egy vérszerinti testvérem sem, most viszont kiderült hogy kettő is van... ámde anya ezt nem vallja be, már azt is mondta hog tiszta hülye vagyok, pedig csak a testvéreimről kérdezgettem akik biztos, hogy léteznek! Bár lehet, hogy csak féltestvérek és apukám részéről azok. Apa egyszer mondta hogy van egy félnővérem, de aztán azt mondta, hogy csak viccelt. Haviszont egpdóbálnék vele erről beszélni, mondaná, hogy én vagyok az egyetlen gyereke... pedig jól tudom, hogy vannak tesoim. Vagy lehet, hogy a szüleim csak örökbefogadtak? Bár az nem valószínű, mert láttam anyáról egy fotot amin terhes, apára meg annyira hasonlítok, hogy le se tagadhatnám hogy ő a vérszerinti apukám. De most hogy járjak ennek az egésznek a végére? Hogy tudjam meg, kik a testvéreim és a szüleim az igaziak-e? Még nem vagyok nagykorú, tehát nem hiszen hogy a szuleim tudtan kivul tehetnék valamit... ok ugyse engednek...

Ui.: Bocsanat az esetleges irasi hibakert, telefonrol irtam!

2013. júl. 2. 08:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Biztos hogy vannak, és ez nem ilyen egyszerű... nem úgy történt, hogy xy ismerősöm egyszer csak mondta nekem, hogy: ugye tudod hogy van egy bátyád és egy nővéred?

Ez másabb... de... köszi a válaszokat:) jöhetnek továbbiak is:)

2013. júl. 2. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Te már eldöntötted hogy vannak, mert azt akarod, hogy legyenek. Basz...tatod a szüleidet, hogy valljanak be valamit, ami nem is igaz. Inkább fel kéne kicsit nőni. Nagyon unatkozhatsz, ha ilyenekkel ráérsz foglalkozni. Takaríts ki inkább otthon, vásároljál be, főzzél és tegyél te is valamit a szüleidért ahelyett, hogy még bosszantod is őket.
2013. júl. 2. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért érdekes, hogy vannak-e? Idősebbek nálad, így lehet, hogy ők tudnak rólad, eddig még sem kerestek meg. Ez szerinted nem jelent valamit?
2013. júl. 2. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
1-2 napja is megkérdezted. Ott is volt pár válasz.
2013. júl. 2. 14:56
 15/15 anonim válasza:
71%
A családi titkok nagyon mélyek tudnak lenni, a mi drága családunk is ilyen lehet hogy körülötted élők mind tudnak valamit ami téged is érinthet,és te erről semmit sem tudsz! Nálunk is van ilyen lehet hogy akit unoka tesódnak hiszel valójában fél tesó. Meg ilyenek szoktak lenni. Lehet hogy szemétség amit csináltam, de az egyik unokatesómnak aki amúgy sincsen jóba a saját anyjával vagyis a nagynénémmel,hogy az apja akit annak hitt egyébként már meghalt,nem is az apja,hanem a nagynéném összeszűrte a levet egy gyerekorvossal,és ő abból született. Körülötte mindenki tudta csak ő nem tudott semmit.Amiért mg elmondtam neki az pedig azért volt, mert kiderült hogy egy örökletes betegségben szenved,és ez a betegség meg nincsen a mi családunkban. És a sok sztori közül ez csak egy a" nagy titkok közül"
2013. júl. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!