Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy vallják be; nem én vagyok az egyetlen gyerekük?
Eddig azt hittem, hogy nincs egy vérszerinti testvérem sem, most viszont kiderült hogy kettő is van... ámde anya ezt nem vallja be, már azt is mondta hog tiszta hülye vagyok, pedig csak a testvéreimről kérdezgettem akik biztos, hogy léteznek! Bár lehet, hogy csak féltestvérek és apukám részéről azok. Apa egyszer mondta hogy van egy félnővérem, de aztán azt mondta, hogy csak viccelt. Haviszont egpdóbálnék vele erről beszélni, mondaná, hogy én vagyok az egyetlen gyereke... pedig jól tudom, hogy vannak tesoim. Vagy lehet, hogy a szüleim csak örökbefogadtak? Bár az nem valószínű, mert láttam anyáról egy fotot amin terhes, apára meg annyira hasonlítok, hogy le se tagadhatnám hogy ő a vérszerinti apukám. De most hogy járjak ennek az egésznek a végére? Hogy tudjam meg, kik a testvéreim és a szüleim az igaziak-e? Még nem vagyok nagykorú, tehát nem hiszen hogy a szuleim tudtan kivul tehetnék valamit... ok ugyse engednek...
Ui.: Bocsanat az esetleges irasi hibakert, telefonrol irtam!
Szerintem ez az egész csak paranoia.
Nem valószínű, hogy van testvéred, akiről nem tudsz. Hiszen ő miért ne élne veletek?
Szerintem túl sok filmet néztél...
(Vagy sokat olvastad a Két lottit. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!