Szerintetek meg lehetne beszélni valahogy a barátom szüleivel, hogy elengedjék velünk nyaralni? (meleg kérdés)
Először is, ez a kérdés melegekről szól, szóval akinek ez szúrja a szemét, az légyszi nyomja meg a vissza gombot, nem kell itt fröcsögni, mindketten jobban járunk :) Neked sem kell olvasni számodra gusztustalan dolgokat, és nekem sem kell olvasni olyan sértő kommenteket, amiket úgyis ignorálok. Köszi!
Szóval 18 éves meleg fiú vagyok (a barátom is most töltötte egy hete a 18-at). Szüleim tudják, jó fejek, nem volt ezzel soha semmi gáz. A barátom szülei viszont nemrég tudták meg, és közel sem fogadták olyan jól, még mindig abban a fázisban vannak, hogy talán nem is igaz, meg erőltetik, hogy lányokkal legyen, két hétig elfogadják, aztán két hétig nem. Velem egyszer találkoztak, de próbálták minél rövidebbre fogni, kicsit kellemetlen volt :D Szóval lehetne a helyzet jobb is, de persze rosszabb is.
És az a helyzet, hogy a szüleimmel megyünk augusztusban Horvátországba, és kitaláltam, hogy a barátom is jöjjön velünk, nagyon-nagyon szeretném :) Szüleim azt mondták, hogy oké, a probléma az ő szüleivel volt, mert nem akarják engedni. Az első indok az volt, hogy ők ezt nem tudják kifizetni, de mondtam nekik, hogy a szüleim mondták, kifizetnek mindent, meg amúgy is 4 helyes az apartman is, a kocsi is, szal nem jelentene akkora pluszköltséget :P Akkor meg, hogy ők nem koldusok, meg egyébként is, még csak 18 éves, és ki tudja, mi történne vele (mintha Horvátország annyira veszélyes hely lenne :D ). Barátom próbálja fűzni őket, de mindig veszekedés a vége, aztán most már azt mondták, hogy jó, őket nem érdekli, csináljon azt amit akar :/
Apukám erre azt mondta, hogy akkor szarjunk rá, jön, legalább a szülők is jobban felfogják, hogy a fiuk meleg, meg amúgy is ne nekünk főjön a fejünk azon, hogy ők hülyék, legyen az a saját bajuk... anyukám meg azt, hogy talán ezt most hagyni kéne, mert a szülőknek is nyilván kell idő az elfogadáshoz, és lehet ez még korai, meg hogy próbáljuk meg megérteni őket (én próbálom csak nehezen megy xD ). A barátom se tudja eldönteni szal most mindhárman tőlem várják, hogy döntsem el, mi legyen, de igazából én sem tudom, mi lenne a helyes xD Annyit tudok, hogy nagyon szeretném, hogy ott legyen, de nyilván ha ebből hatalmas patália lenne később neki, annyit nem érne meg. Ti mit tennétek?
18/F
Béla, annak ellenére, hogy a helyesírásán van mit csiszolni, egészen jó dolgot írt.
a barátod kénytelen lesz lázadni, és kitaposni magának az utat, h együtt lehessetek.
ha most behódol a szüleinek, akkor innentől gyenge, önmagáért kiállni képtelen ember lesz a szemükben. még ha csak tudat alatt is.
normális, értelmes fiúnak tűnsz, sztem az őseinek az a legnagyobb baja veled, hogy kukid van és nem puncid.
a szüleidet mutasd be az övéinek, vagy legalább próbáld meg, h lássák, nem emberevők közt lesz majd a fiuk egy hétig, vigyáznak rátok. :)
ne intézd el helyette a dolgot, inkább csak bátorítsd, hogy felnőttként viselkedjen, és jusson valahogy dűlőre a szüleivel. bár mondjuk elhiszem, h baromi nagy sokk lehet ez nekik, viszont el kell fogadniuk.
nem ez a horvátországi nyaralás a fő gond, hanem az, hogy téged szeret, így minden olyan dolgot elleneznek ami veled kapcsolatos. tutira veszem, hogy ha egy kislány és annak szülei hívják el nyaralni a barátodat, akkor örömkönnyek közt ráznák a fehér zsepit mikor elstartol a verda az M7esen...
És ha a barátod leülne beszélni nyíltan a szüleivel?:) Szerintem a szülőknek egyedül az a baja, hogy meleg, legalábbis úgy jött le nekem. Önállósodjon, álljon a sarkára, és bizonyítson a szülőknek, hogy nektek jó így kettesben.:D
Sok sikert, és sok boldogságot.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!