Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elment. Nagyon fog hiányozni....

Elment. Nagyon fog hiányozni. Hogyan tegyem könnyebbé ezt a két hónapot?

Figyelt kérdés
19 éves. Magabiztos, klassz srác, nagyon szeret minket, mi is Őt. Nem volt még ilyen sokáig távol, és most ez engem nagyon rosszul érint. Próbálom az életünket átalakítani erre a 2 hónapra, de most még semmi ötletem sincsen, minden gondolatom Ő körülötte forog. Ha van ötletetek, ami segít, megköszönöm :)
2013. jún. 28. 18:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem félreértetted, én egy szóval sem írtam hogy tojd le, csak azt hogy hogy amellett hogy gondoskodó anya vagy és természetesen félted a fiad és hiányozni fog, amellett az embernek van élete, amit élni kell. Használd ki a két hónapot, csinálj olyan dolgokat amit eddig halsztgattál.

Ennyire senkire sem "támaszkodni" mert megszűnik az önálló élet...gondolj bele ha a fiadnak családja lesz akkor is valahogy el fog szakadni tőled.

Ilyen fokú érzelmi függés a saját gyerekkel szemben szerintem túlzás.

2013. jún. 28. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyszer végleg el fog menni...

Próbáld meg egy kicsit elvágni a köldökzsinórt. Egy kissé egészségtelen, hogy annyira ő a középpontod, hogy most, hogy elment csak két hónapra, már kétségbeesel.

Itt az ideje az új céloknak!

Tanulj valamit,amire úgy gondoltad nem lenne időd de szívesen csináltad volna.

A föoltvarrástól a hastáncig bármit.

A húgom jövőre kollégista lesz, anyánk egy hónapig kész volt (legutolsó, kései gyerek)

Erre most nekiállt zumbázni. Két hete csinálja, de csak úgy ragyok az önbizalomtól, fogyott is. Minemellett beletemetkezett a sajtkészítésbe.

Sosem hittem volna, hogy ismét ilyen életerősnek látom az ötvenes anyukámat.

2013. jún. 28. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Na úgy ahogy az előttem lévő írta, így kell megváltani a világot:)
2013. jún. 28. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:

köszi!

Ez a tervem jövendőbeli anyósságom idejére! Meg az, hogy egy könyvtárnyi jó könyvet összegyűjtsek.

2013. júl. 1. 06:07
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma írt, úgy néz ki minden rendben, a lelkem megnyugodott.
2013. júl. 1. 23:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Egészen jól elvagyunk.Nem is hittem volna.A fiammal beszélünk minden nap, mi meg éljük a megszokott életünket.Azt hittem rosszabb lesz, de megoldom, elfoglalom magam.
2013. júl. 4. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Helyes! :) Fog ez menni! :) Csak így tovább!
2013. júl. 4. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Na, akkor, hogy így megnyugodtálmár le merem írni:

Élvezd a "szabadságot", a kikapcsolódást. A fiad jól van, akkor most jöhet, hogy ti, a férjeddel élvezzétek a nyarat a két hónap alatt. Ki lehet venni egy-két hét szabit, itt van a fesztiválok ideje, nappal lehet magadat kényeztetni, hogy nem főzöl, hanem eljártok menüt enni, délután egy fagyi, vagy süti, este pedig egy program. Vagy szabadtéri, vagy bármi más, amit találtok a városotokban. Kisebb nyaralásnak is beillik. Ettől még nem felejted el a fiad, ugyan úgy aggódhatsz érte, a gondolataidban lesz, de adjatok magatoknak két hét szabit. Biztos rátok fér. Hisz mindenkire ráfér.

2013. júl. 4. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!