Elment. Nagyon fog hiányozni. Hogyan tegyem könnyebbé ezt a két hónapot?
Munka, hobbi, barátnők, családi egyéb programok, nem hiszem hogy nem találod fel magad...
Nem csak a gyerek körül forog a világ, ez a baj ha valaki nagyon csak ekörül forog aztán ha kirepülnek ott állnak tétován hogy mi az értelme az életének...
?
Kedves anyuka!
A fiad felnőtt, ideje elfogadnod.
Dorka
OK. Köszi, akkor az a legális, ha lesz@rom, hol van, nem is érdekel, és pont elfelejtem.
Na nem, nekem ez nem fekszik :)
Ezt senki nem mondta, kedves anyuka.
Csak azt próbáljuk vázolni, ez nem a világ vége, elment, önállósodik, elkezdi élni a saját kis életét, ebben igazán semmi rossz nincs.
:) Hát, szerintem ne hívogasd állandóan, hagyd, hogy ő jelentkezzen. Biztos fog szólni, hogy szerencsésen megérkezett. Ne beszéld meg vele, hogy este x időben újra hívod, egyrészt zavaró lehet bizonyos körülmények között, másrészt nem kisfiú már. Majd ő telefonál. Gondolom, most üres a lakás - csinálj egy jó alapos nagytakarítást. Akár a befőzés, meggy, cseresznye elrakása, bármi, ami hosszabb ideig lefoglal.
Nekem kolisok voltak a gyerekek, tudom, milyen üressé válik hirtelen minden. Könyv, barátok, mozi, jó film, kirándulás, fagyizás. Vannak jó kultúrális programok, mozduljatok ki. Csak nézelődni, lötyögni egy kicsit a tömegben, fesztivál, hangverseny, bármi, ami érdekel benneteket. Az elején nehéz lesz, de menni fog. Készíts pazar vacsorát a férjednek, egy üveg bort és élvezzétek a nyári estéket.
Hirtelenjében ezek jutottak az eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!