Szülőként hogy fogadnátok, ha a lányotok hazaállítana egy börtönviselt, alkalmi munkákból élő férfivel?
Én egyetemista vagyok, a szüleim pedig iszonyú sznobok. Az előző barátomnak nem tetszett a szakmája (informatikus), meg hogy nincs diplomája.
Most emiatt nagyon félek. Tudom, hogy az én döntésem, de ha egy mód van rá, szeretném megtartani velük a jó viszonyt. Van erre esély? Vagy mit tehetnék, hogy könnyebben elfogadják?
A normális válaszokat köszönöm :)
Börtönbe kábítószer miatt került. Nem szép dolog, de már jó ideje ismerem és tiszta, ezért mondtam, hogy fiatalkori botlás, ami nem kell, hogy meghatározza az egész életét szerintem.
Tudod mi a baj kedves kérdező?
Az hogy csak azért szereted a pasit, mert "börtönviselt". És valószínűleg a pasi is büszke erre, hiszen ezzel csajozik. Így klasszul be tudja gyűjteni azokat a csajokat, akik a klasszikus rosszfiúkra buknak.
+ megváltozott, tehát biztos nagyon tapasztalt a szemedben és egyben tiszteletreméltó és érdekes neked, hogy ilyen kalandos élete van.
Szerintem ingerszegény környezetben nőttél fel, illetve még kamasz vagy és így lázadsz a szüleid ellen, mert nem szeretnéd azt az utat járni, amit ők kijelöltek neked.
És még sorolhatnám.
Pszichológus vagyok, tudom miről beszélek.
u.i.: ismerek börtönviselt embert, és nem szokta reklámozni a dolgot. Tehát ha a fentiek nem lennének igazak a pasira, akkor nem is kéne hogy kiderüljön a szüleid előtt. Hiszen nem ez lenne a téma.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szüleid helyében elvinnélek téged szakemberhez, hogy segítsen hátrahagyni a tinikorszakot.
Elvégre már egyetemista vagy, felnőttként kéne viselkedned és gondolkodnod.
És a szüleidnek is meg kéne tanulniuk, hogy kell elengedni a lányukat, hogy egészséges felnőtt életet élhessen.
Látom elég régi kérdés, de hogy alakult kérdező?
Nálunk is ez a helyzet. Én sem kívántam ezzel indítani a szüleimnél, megtette egy "jóakaró". Azóta kisfiunk is született, a szüleim még nem látták. Nagyon belebetegedtem a dologba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!