Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek kell anyáénak megmutatni...

Minek kell anyáénak megmutatni az érettségim?

Figyelt kérdés

Látták, hogy keményfedeleset kaptam.

Jól tudják, hogy ha nem sikerül valamelyik tárgy akkor csak egy papírt kapok róla, hogy a többi meg van.

Most nem nagy vágyam van arra, hogy mutogassam nekik mert egy folytában azt hallom, hogy tesóm így úgy amúgy.Meg lehetnék én is olyan. Lett 2 2-esem a többi 3-as lett. Őszintén magasról tojtam az egészre. Annyit mondtak anno, hogy ha látják, hogy átmentem mehetek velük nyaralni. Látták, hogy megvan végül is. Most minek kell mutogatnom? Csak, hogy csámcsoghassanak rajta egy sort? Őszintén szólva nincs nagy vágyam hozzá!

Dumáltak egy sort, hogy jobb ha most hozom mert lefoglalják 2 főre. / most ennyi erővel én is elmehetnék más felé mert van annyi félre tettem/

/Hiába fogjátok mondani, hogy költözzek az nem fog menni, az évek folyamán diákmelóból csak 120e. -t bírtam összegyűjteni. Idén meg hiába jelentkezek bárhova is nem vesznek fel sehova se/

2013. jún. 27. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Úristen, a szüleid, te meg a kölykük vagy. Még jó hogy van közük az érettségidhez :O
2013. jún. 27. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem senki sem akarta mondani, hogy költözz el, az csak akkor lenne jogos, ha alaptalanul támadnának téged. Hihetetlen, hogy manapság már mindenkinek odaadják az érettségit... nőj fel.
2013. jún. 27. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Namármost ha a költözés szóba sem jön, akkor gondolom együtt éltek. Ha nem tudsz önállósodni, akkor ezek szerint ott laksz náluk, ők tartanak el, fizették a tanulmányaidat, füzetek, tankönyvek, minden hasonló. Már hogy ne lenne közül hozzá????
2013. jún. 27. 19:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem valahogy nektek se lenne az utána következőket végig hallgatni! Sose voltam valami nagy ész hiába küszködtem, hogy jó legyen akárhányszor az évvégim. De sose látták be, hogy nekem nem olyan a képességem mint tesómnak. /persze neki mind 90+ volt meg mindig kitűnő volt/ Ezt sose látták be. Kicsit bele vagyok fáradva, hogy tesód így úgy amúgy meg, hogy miért nem tudsz olyan lenni mint ő.
2013. jún. 27. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

A konkrét kérdésre válaszolva: azért kell nekik megmutatnod, mert abban egyeztetek meg, hogy ha átmész, mehetsz velük nyaralni. Mindegy, hogy mithogymennyiretudnak, ha menni akarsz, virítasz.

Tök mellékesen meg: azért kell megmutatnod, mert a szüleid. Drága, ahogy beszélsz...te még mindig egy dacos kiskamasz vagy. Isten ments, hogy elköltözz. Felzabálna az élet.

2013. jún. 27. 19:23
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
És ha majd nem vesznek fel sehova, vagy nem kapsz munkát, akkor is azzal fogsz jönni, hogy azért, mert a "testvéred így meg úgy"? Ez senkit nem fog érdekelni, megsúgom neked. Az érettségit meg még a legostobább is megtudná kettesre írni. Lusta vagy mint a sz*r, ennyi. Remélem a szüleidnek van eszük, és nem visznek téged sehová. Szép nyarat!
2013. jún. 27. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

" Sose voltam valami nagy ész hiába küszködtem, "

Ácsi, pár sorral feljebb még letoltad az egészet....

2013. jún. 27. 19:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Miután napi 4 órákat tanultam csak érettségire egy idő után jó, hogy.../március körül már rohadtul elég volt az egészből/
2013. jún. 27. 19:33
 9/11 MrPifta ***** válasza:
86%
Egyszer majd sírva fogod visszaolvasni, mit mondtál a szüleidre
2013. jún. 27. 19:37
 10/11 eperke20 válasza:
78%
Mutatsd meg nekik. Enyémet is látták, pedig rossz lett. Egy idő után hidd el, hogy abbahagyják. Nálunk ugyanez volt. Én voltam a hülye, aki tanul, de semmire nem megy. Öcsém meg a hűde milyen okos, hogy nem tanult semmit, aztán még 2db ötöse is lett.:/ De azért sem adom fel. Megmutatom, hogy többre megyek, mint tesóm. :D
2013. jún. 27. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!