Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az miért baj anyámnak hogy...

Az miért baj anyámnak hogy teát akartam inni?

Figyelt kérdés
Az imént akartam inni ilyen relaxálós teát. Anyám leb szott hogy ilyenkor nem ihatok teát. Miért baj ez neki? 12/L
2013. jún. 25. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Anyád csak kötekedni akar, ha nem iszol este teát, akkor majd abba köt bele, hogy reggel miért eszel banánt, meg egyebek.
2013. jún. 26. 01:40
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

"persze ha spagettit eszek akkor meg azzal jön h kövér leszek"

De ha még nem vagy kövér, miért feltételezget?

Erről egy Garfield képregény jut eszembe.

John elveszi Garfield kajáját: "Azt hiszem, kövér vagy, Garfield."

Garfield a szokott vehemenciájával visszakaparintja és felzabálja: "Majd akkor szólj, ha biztos vagy benne."

A spagettit még jobban megértem, mint a banánt és a teát, bár ha ő tanított arra, hogy a spagetti ehető (=valaha is adott Neked olyat), akkor nem tudom, miért következetlen.

Nehéz dolgok ezek, sem megmagyarázni, sem segíteni rajta nem tudok, de legalább látod, hogy vannak, aki szintén nem értik.

2013. jún. 26. 01:47
 13/20 anonim válasza:
28%
unatkozik
2013. jún. 26. 03:20
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

a banán az pont, hogy reggelire való, a relax tea meg estére.

szerintem is csak kötekedni akar. nem értem az ilyen szülőket. valószínűleg nagyon fiatalon lett gyereke.

2013. jún. 26. 03:27
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Öööö 12 évesen biztosan ilyen szavakat kell használnod, hogy "leb szott"? És igen, 12 évesen már két órája aludnod kéne 23 órakor, nem fenőtteknek szóló oldalon fórumozni.
2013. jún. 26. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:

de, igen, azt mondják, hogy igazából csak gyümölcsöt kellene enni reggelire, mert az az egészséges, nézz csak utána!

egyébként, én, amíg suli volt, minden reggel banánt reggeliztem! ;)

a teában viszont igaza van anyukádnak, 11 órakor már nem kell azt inni..

16/L

2013. jún. 26. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez az a tipikus eset, amikor valami álkonfliktus fedi az igazit...

Mi az igazi baj köztetek?

2013. jún. 26. 12:25
 18/20 A kérdező kommentje:
magára ideges!
2013. jún. 26. 16:25
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
A teában tenin van ami úgyanugy müködik mint a koffein igazából altató teák nincsenek az emberek az nyugtató teákra hiszik hogy altatnak de ez egy berögzött tévedés.
2013. jún. 27. 00:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
ez egy hülyeség, kedves előző, ugyanis a nyugtató teák nem tealevelekből vannak, hanem gyógynövényekből, és semmi közük a teinhez.
2013. jún. 27. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!