Az előző kapcsolatomból van egy két éves kisfiam. Sajnos az apja nem kíváncsi rá. A jelenlegi páromat nagyon szereti, mindig apának akarja hívni. Megengedjem neki?
Engem is sokszor anyának szólított a párom kisfia. Egészen addig mig az anyja meg nem tudta.
Akkor azt mondta, hogy NE engedjük neki, mert az oviban kicsúfolják emiatt. (én nem értettem az egészet, de nekem mindegy hogy a keresztnevemen szólít vagy anyának)
Nem attól függ az apakép, hogy hogyan szólítja. Én négy éves voltam mikor anyukám megismerkedett a mostohaapámmal (édesapám meghalt fél éves koromban) soha nem szólítottam apának, mégis ő az apa kép, AZ APA a szememben. Ő is a lányának tekint. Nem ezen múlik.
Bennem nem merült fel ez az igény.
Mennyi ideje vagytok együtt?
"Én nem engedném. Azért tegyünk különbséget a két lábon járó vibrátorok meg a gyerek apja között. Az egyikből lesz még jó néhány a másikból meg csak egy van."
Te nem tudsz olvasni baz*meg? Az apja nem kiváncsi szegény gyerekre ergó az ilyen meg nem apa hanem csak egy 2 lábon járó f*sz, te meg féltékeny idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!