Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat kértem? Elözö kapcsolatombol van a 7 éves lányom. A jelenlegi párom, lehet nem fogadja el teljesen, azt mondta hogy:
1. nevére nem venné!tényleg ez olyan nagy dolog?
2.beirattam korcsolya oktatásra,azt mondta ne gondoljam h ö ott fog ülni egy órát mig a gyerek korizik!és ez már játszóházaknál is elöfordult.
3.megkaptam már hogy az én gyerem nem az övé!
4.az oviba egyszer nem menne érte,ha érte ment akkor is az ugatást hallgattam,hogy oldjam meg legközelebb!
gyerekem.
szerintetek??
Hát, elgondolkodnék rajta, hogy ezt akarom-e hallgatni amíg együtt vagyok vele. Próbáld meg megbeszélni vele, ha nem megy hagyd ott, később úgyis a gyermeked lesz mindig a "fekete bárány" Sok sikert!
18/F
Én azt hiszem, hogy a pasi miattad van a kapcsolatban elsősorban, nem a kislány miatt. A kislányt biztos elfogadta, mert a tied, de ez nem jelenti hogy egyből apuka akarna lenni. Nem ő az apukája, ezért nem is értem miért akarod hogy a nevére vegye.
Ha magától felajánlja hogy segít valamiben, akkor annak örülni kell. Én azt érzem hogy te követelőzöl, hogy ha velem vagy akkor ezt és ezt kell tenned. Hát azért ez nem így van.
A te gyereked és a te felelősséged. Megkérheted, hogy segítsen a pasi ebben abban, és ha nemet mond, akkor hagyni kell. Legközelebb lehet hogy segít.
30/N
Egyet értek az előzővel. Milyen hülye kérés, hogy vegye a nevére én sem akarnám, hogy más gyereke az én nevemet viselje. És tényleg miért akarsz belőle apukát csinálni, nyilván nem azért van veled, hogy oviba, meg játszóházba mehessen.
Ha te elsősorban apikát keresel a gyerekednek, akkor fejezd be a kapscolatot, ha meg ő kell neked, akkor fogadd el ezt.
Kedves előző!Ebben teljesen egyet értek veled!!!!
És pasi írta ennek külön örülök!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!